Beauty

Color Club Halo Hues


Als ik twee dingen moet noemen waar ik gek op ben, zijn dat glitters en nagellak. Niet zo gek dus dat je me helemaal happy maakt wanneer die twee dingen gecombineerd worden. Op buitenlandse blogs zie ik vaak nagellakken van Color Club voorbij komen, een merk dat bekend staat om zijn holografische glitters. Helemaal mooi, maar in Nederland wordt het nergens verkocht. Dit was dan ook het eerste wat ik op mijn wishlist zette toen ik naar Amerika ging. En ik heb ze. Eindelijk!


Color Club zie ik op internet zo vaak voorbij komen, dat ik ervan uit ging dat het in Amerika gewoon overal verkrijgbaar is. Dat heb ik geweten: stad en land heb ik afgezocht voor deze nagellak! Ik had de moed eigenlijk al opgegeven, toen ik ze per toeval op het vliegveld tegenkwam. Met korting! Er was niet veel keuze meer, maar gelukkig heb ik twee mooie exemplaren weten te bemachtigen.

Op het eerste oog lijken dit redelijk normale nagellakken…


… Maar dit gebeurt er zodra er (zon)licht er op schijnt! Oh my, wat is dit mooi!
De lakjes bestaan uit een basiskleur en zijn voorzien van minuscule holografische glittertjes. In elk licht ziet het er anders uit, echt heel bijzonder. In Nederland worden ook weleens holografische nagellakjes verkocht – Gosh heeft ze bijvoorbeeld een tijdje gehad – maar zo schitterend als deze ben ik ze nog niet eerder tegengekomen.

De roze lak heet 998 Miss Bliss, de blauwe lak heet 979 Blue Heaven.
Beide lakjes komen uit de Halo Hues collectie.

979 Blue Heaven


Mijn eerste grote liefde, “Blue Heaven”.Omdat de nagellak in elk licht en vanuit elke hoek anders lijkt, zijn de foto’s afwisselend gemaakt in dag- en zonlicht, met flits en zonder flits.

Foto’s zeggen meer dan duizend woorden, dus ik heb hier eigenlijk weinig aan toe te voegen. Behalve dat ik het allemaal geweldig vind en uren naar mijn nagels blijf kijken. Het is zó mooi!

De kwaliteit van de nagellak vond ik heel goed. Het dekt met twee laagjes, wat best bijzonder is voor een lak met zoveel glitters. Verder droogt de substantie relatief snel op. Niks op aan te merken!

998 Miss Bliss


Mijn tweede grote liefde, “Miss Bliss”. Roze is mijn lievelingskleur, dus dat is altijd goed. Maar met extra regenboog-glitter is het natuurlijk helemaal fantastisch!


Ook deze foto’s zijn gemaakt in zowel zon- als daglicht, mét en zonder flits.

Is het niet fantastisch? Stiekem vind ik deze kleur nog mooier dan de blauwe. Deze nagels trekken veel aandacht – en terecht. De kleur in combinatie met de holografische glitter is uniek en bovendien gewoon erg mooi.

Deze kleur is qua substantie hetzelfde als de blauwe. Dekt met twee laagjes en droogt vrij snel: gewoon goed dus. Wel had ik het idee dat Miss Bliss iets sneller chipte – maar dat kan ook zijn omdat deze droeg tijdens een feestje waar ik bierpong speelde. Tijdens alledaagse handelingen blijven beide lakjes netjes een paar dagen zitten!


Boys move over, want ik heb mijn nieuwe liefdes gevonden. Nee even zonder grappen: ik voel me net een regenboog unicorn wanneer ik één van mijn Color Club lakjes draag. Pure blijheid! Valt het op dat ik enthousiast ben? Het was de zoektocht in elk geval meer dan waard!

Eigenlijk baal ik dat ik niet meer kleuren heb aangeschaft – ze zijn er namelijk in twaalf kleuren! Je kunt ze kopen op de officiële site, bij Prettypolish maar je kunt ze soms ook vinden op Ebay. De prijs is wel wat hoog, ongeveer 10 euro (of 10 dollar) per flesje. Maar met zulke unieke kleurtjes heb ik het er graag voor over. We want more!

Heb jij al eens nagellak van Color Club geprobeerd? 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply NailTalk 18 januari 2016 at 10:45

  Color Club heeft echt zulke goede, sterke holo’s! Ze zijn prachtig!

 • Reply Maris 15 januari 2016 at 12:17

  Super gave lakjes! Ik ben zelf erg verbaasd dat ze er ook nog zo spectaculair uit zien in daglicht.

 • Reply Petra 12 januari 2016 at 20:50

  Ik val er gewoon een beetje stil van, ik vind beide lakken echt prachtig, zelf heb ik een 3 tal lakken van color club en de kwaliteit vind ik zo geweldig…ik ben er gek op….

 • Reply Iep 12 januari 2016 at 19:19

  Ooooh deze vind ik echt heel erg tof! Ik vind de roze variant het allermooiste. Toch iets zachter dan de blauwe.
  Leuk artikel en ik ben fan!
  Liefs Iep xo

 • Reply Bodi 12 januari 2016 at 18:29

  Wauw wat zijn ze gaaf!

 • Reply Manon 12 januari 2016 at 17:41

  Wat een ontzettend gave lakken!

 • Reply Jamey 12 januari 2016 at 16:24

  wauw wauw wauw! Wat prachtig zeg!!!

 • Reply Kim 12 januari 2016 at 16:13

  Wat een gaaf effect!

 • Reply Lindsey Beljaars 12 januari 2016 at 15:13

  Mooie lakjes maar misschien wel iets te shinny naar mijn mening. Vind de roze wel mooier dan de blauwe.

 • Reply Rachel Kromdijk 12 januari 2016 at 14:19

  wauw heel tof je hebt er een nieuwe abonnee bij! liefs X

 • Reply Mariska 12 januari 2016 at 12:11

  Ik vind ze allebei zó mooi! Als ik dit tegenkom zou ik het meteen kopen. Prachtige lakjes!

 • Reply Lois Lorinde 12 januari 2016 at 09:23

  Ik heb Harp On It van Color Club, lijkt heel erg op de eerste. Nog steeds een van mijn favorieten. Echt prachtig!!

 • Reply Mariëlle 12 januari 2016 at 08:43

  Ik vind ze echt super tof <3 Heel leuk!

 • Reply Femke 12 januari 2016 at 06:31

  Miss Bliss vind ik heel tof. Ik heb niet zo veel met de kleur blauw, ik vind het lakje dan ook wel mooi maar ik zou hem nooit aanschaffen. Hele toffe lakjes, voor mij wel iets te veel bling bling deze halo’s :-)!

 • Leave a Reply