De állermooiste make-up producten


Mensen die – net als ik – altijd als een blok vallen voor mooie verpakkingen kennen dit probleem vast wel. Je geeft een fortuin uit aan de mooiste make-up, en durft het product vervolgens niet te gebruiken. Want stel je voor dat je het leuke patroontje verpest! Horror. Ik ging op zoek naar de prachtigste make-up. Dingen die je écht niet wilt gebruiken, maar die je wel graag wilt hebben. Gewoon, voor de heb.


Van dit merk had ik nog nooit gehoord, maar kwam ik een tijdje geleden tegen op de blog van Serena. Het merk heet Chantecaille en is reteduur (het rechtse palletje kost zo’n 83 dollar…), maar wel ontzettend mooi! Deze geweldige oogschaduwpalletjes zijn geen uitzondering of limited edition – zo’n beetje alles van Chantecaille ziet er geweldig uit!


Ook deze prachtige oogschaduws zijn van Chantecaille. Ik wil!


Deze twee leuke blushes/bronzers zijn van Estee Lauder. De rechtse blush is in 2011 al eens door Veracamilla verwerkt in een artikel, dus ik durf niet te zeggen of ‘ie nog te koop is. En ach, al waren ze nog te koop: ik zou ze toch niet durven te gebruiken, haha.


Sephora heeft zo nu en dan hele toffe samenwerkingen met Disney. Links zie je een palette uit de Aladdin collectie, rechts uit de Little Mermaid collectie. Beide collecties zijn niet meer te koop helaas, maar Sephora komt regelmatig met nieuwe, vergelijkbare samenwerkingen. En het fijnste is: de schoonheid van deze paletten zit hem vooral in de buitenkant, dus je kunt ze gewoon gebruiken zónder schuldgevoel.


Deze leuke oogschaduws zijn van het merk Paul & Joe. Echt álles wat zij uitbrengen ziet er zo geweldig uit. De make-up is gewoon vanuit Nederland te bestellen via bijvoorbeeld Asos en Beautybay. De prijzen zijn vergelijkbaar met die van MAC, wel duur maar niet extreem onbetaalbaar dus. Ik zeg: koop alles!


Paul & Joe heeft ook hele coole lipsticks. Die verpakkingen! Daar word je toch blij van?


De voorgaande producten waren al prachtig, maar dit is waar Paul & Joe het meest bekend van is: de cat lipsticks! Ja. Deze zou ik dus nooit van mijn leven écht op mijn lippen smeren hè… Dat is toch verschrikkelijk zonde? En toch zou ik ze wel willen hebben, puur om overal mee naartoe te nemen en mee te pronken (“OMG, kijk wat voor cools ik heb!”), haha.


Ook high-end merk Guerlain heeft zo nu en dan, vooral tijdens limited editions, de prachtigste eyecandy in het assortiment. Deze leuke oogschaduws bijvoorbeeld. De rechtste lijkt me niet heel praktisch in het gebruik (wat voor mini-kwastje heb je nodig om bijvoorbeeld de oranje kleur te pakken?), maar ik vind ‘m wel heel erg mooi!


Ook Dior kan er wat van. Je kent de oogschaduws van Dior waarschijnlijk vooral in vierkante doosjes, maar tijdens verschillende Limited Editions brachten ze de ‘Garden palettes’ uit. Zo mooi!


Toen ik dit zag, slaakte ik letterlijk een gilletje… Het is een make-up doosje, in de vorm van een tasje! In de lente van 2009 kwam Dior met deze mini-versie van de populaire Lady Dior handtas. Het palletje bevat een highlighter en een lipgloss, en er zit een sleutelhanger aan waardoor je ‘m aan je (echt Dior) tas kunt hangen. Zo ontzettend schattig! Helaas was het product, ondanks de hoge prijs van 95 dollar, al snel overal uitverkocht. Damn!


Nars ken je waarschijnlijk van de populaire blush ‘Orgasm’. Maar daarnaast hebben ze ook een aantal andere pareltjes in het assortiment, zoals deze toffe oogschaduwdoosjes.


In tegenstelling tot alle andere producten uit dit artikel, waren deze drie blushes heel erg betaalbaar en bovendien gewoon verkrijgbaar in Nederland. Ze zijn namelijk gewoon van Essence, en kostten maar een paar euro per stuk. Wel zijn dit allemaal limited editions. Voor de middelste en de rechtse zul je de opruimingsbakken of Marktplaats eens moeten afstruinen, maar de linkse blush met het hartje ligt als het goed is nog steeds in de winkels!


Dit is een merk dat ik regelmatig tegenkwam op Ebay. Het is Aziatisch en heet Holika Holika. De meeste van de producten zijn niet zo spannend, maar deze twee blushes springen er uit. Echt super schattig!


Ik hoop dat ik jullie heel hebberig heb gemaakt! ;)
Heb jij ook een zwak voor mooie verpakkingen, of heb jij zelfs make-up in je stash die je eigenlijk niet durft te gebruiken?

14 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *