Disney villains blush


In de shoplog van afgelopen vrijdag kon je zien dat ik in Amerika veel mooie make-up heb gekocht. Natuurlijk wil ik alles gaan reviewen, en we beginnen vandaag met deze leuke blush die ik voor een prikkie scoorde!


Tja, je bent fan van Disney en van make-up. Dan kun je dit natuurlijk niet laten liggen! Drogisterijketen Walgreens had een heel schap met make-up van de Disney Villains collectie. Het was echt moeilijk kiezen, zeker omdat het allemaal spotgoedkoop was. Zo hadden ze bijvoorbeeld ook prachtige Disney oogschaduwpalletten voor maar 10 dollar. Wat wel een nadeel was: alles zat in doosjes en er waren geen testers. Ik kon dus niks swatchen in de winkel. Daarom besloot ik op safe te spelen en nam ik alleen deze blush mee. De verpakking ziet er in elk geval al leuk uit!


Zelf let ik hier nooit zo op, maar mocht je benieuwd zijn: het ingrediëntenlijstje.

De blush heeft trouwens ook een naam, namelijk ‘jealous blush’. Elke keer als ik dat zie, lees ik per ongeluk ‘jealous bitch’. Zou dat een referentie zijn, of heb ik gewoon een ongezonde gedachtengang? wink


Het kartonnen doosje is leuk en geeft een luxe uitstraling, maar de blush zelf is eigenlijk heel simpel verpakt. Gewoon een simpel doosje van goedkoop plastic. Maar het is natuurlijk de afbeelding die het ‘m doet hè? Het is de Evil Queen van Sneeuwwitje. Overigens hadden ze in deze make-up lijn ook spullen met Ursula (van de Kleine Zeemeermin) en Maleficent (van Doornroosje). Ik heb geen favoriete slechterik, deze blush leek me simpelweg het mooist qua kleur.


De kleur is oudroze, wat goed past bij de Evil Queen en bij Sneeuwwitje. Een lekker draagbare kleur die bij zo’n beetje iedere huidtint past. Zulke kleuren draag ik zelf ook het liefst! De blush heeft een matte basis, maar wel met een subtiel glittertje hier en daar.


Tijd om te swatchen! De pigmentatie is prima, zeker voor dat geld! Wel is de substantie een beetje korrelig, zoals je op de foto’s ook kunt zien. In normaal licht (linkse foto) is de blush bijna matte, maar in zonlicht (rechts) zie je subtiel een gouden glittertje.


De blush is niet extreem bijzonder, maar wellicht komt dat omdat ik áltijd dit soort kleuren koop. Mijn stash puilt er van uit! Maar door de verpakking (Disney!) vind ik het wel een erg leuke toevoeging aan mijn collectie. De prijs-kwaliteit verhouding is bovendien dik in orde. Gewoon een prima, budget make-up product. Mocht je ooit in Amerika zijn dan raad ik je aan om eens bij Walgreens binnen te lopen. Ze verkopen zó veel make-up merken, maar alleen al bij het Disney schap kijk je je ogen uit!

Verkrijgbaar bij de Amerikaanse keten Walgreens, voor $3.49

13 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *