Essence All That Greys nagellak


Sinds kort ligt de nieuwe limited edition van Essence, genaamd All That Greys, in de winkels. Hoewel ik wegens onverklaarbare redenen bijna nooit meer iets van Essence koop, vond ik de nagellakjes van deze collectie er toch wel leuk uitzien. Met als excuus dat ik nog weinig grijze nagellak heb, belandden er twee grijstinten in mijn winkelmandje.


In de All That Greys collectie zitten in totaal vijf nagellakjes:

01 Back to black (Pearly matt)
02 Step into the grey zone (High gloss)
03 Greyt times (High gloss)
04 Girl with a pearl (High gloss)
05 Roaring red (Pearly matt)

Zelf koos ik voor 02 en 03. Deze kleurtjes spraken me het meest aan en ik was benieuwd naar de beloofde glossy finish. En de flesjes, wat zijn die leuk! Heel anders dan de andere nagellakjes van Essence. 

02 Step into the grey zoneDeze mooie donkergrijze kleur dekt met twee laagjes en heeft inderdaad een hoop glans. Het lijken bijna gelnagels, mooi!

03 Greyt timesMijn favoriet van de twee! Ook deze dekt met twee laagjes, en dit had ik eigenlijk niet verwacht bij zo’n lichte kleur. Heel fijn! En ook Greyt Times heeft een fantastische glans – in het echt misschien nog wel iets meer dan op de foto’s. Love it!


Essence was vroeger één van mijn favoriete merken, maar ik laat het al een paar jaar links liggen. Dit omdat ik de kwaliteit vaak vond tegenvallen de laatste jaren. Maar deze nagellakjes hebben me positief verrast! De substantie lakt fijn, de dekking is erg goed en de grijze kleurtjes vind ik leuk. Tel daarbij op dat deze nagellak ook nog eens ontzettend goedkoop is. Ik ben er in elk geval erg blij mee! bigsmile

De Essence All That Greys nagellak is te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €1,99 per stuk.

9 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *