Face of the day – Birthday party

header
Een aantal jaren geleden ging ik niet zonder foundation de deur uit, maar de laatste tijd heb ik daar (gelukkig!) minder problemen mee. In het dagelijks leven draag ik, behalve wat mascara en eyeliner, haast geen make-up meer. Toch vind ik het zo nu en dan leuk om me uitgebreid op te maken. Zo ook afgelopen zaterdag. Ik vierde mijn verjaardagsfeestje en dat vond ik de perfecte gelegenheid om mijn gezicht weer eens flink vol te plamuren!


Wat ik op mijn gezicht heb gebruikt:
Catrice prime and fine smoothing refiner
Skin79 BB cream
MAC Studio Fix powder
Calvin Klein bronzer in ‘Enhance’
Catrice prime and fine highlighter
MAC blush in ‘Ring of saturn’

Op de lippen:
Max Factor flipstick colour effect in ‘Melody Brown’.


Wat ik op mijn ogen heb gebruikt:
Benefit gimme brow (in light/medium)
Too Faced shadow insurrance
Zoeva rose golden eyeshadow palette
Teeez cosmetics eyeliner pen
MAC studio fix lash mascara

FOTD
(Haha, mijn haren waren nog niet helemaal droog).
Dit was de look die ik zaterdag op mijn feestje droeg! Misschien niet heel heftig of uitbundig qua kleuren, maar dat hoeft ook niet altijd vind ik. Doordat ik warme, lichte kleuren heb gebruikt ziet het resultaat er zonnig en zomers uit.

Oogschaduw, mascara en lipstick draag ik natuurlijk wel vaker, maar zoveel poeder en foundation op mijn gezicht komt tegenwoordig nog zelden voor. Dit was trouwens ook één van mijn eerste pogingen op mijn gezicht helemaal te shapen met bronzer, highlighter en blush. Ik ben best tevreden over het resultaat! Op de foto’s ziet het er nog redelijk naturel uit, maar in het echt zag je natuurlijk wel dat ik veel make-up droeg. (Hoe maken andere beautybloggers toch zulke uitbundige looks zonder in het echt op een dragqueen te lijken?)

Draag jij in je vrije tijd veel make-up, of ook alleen bij speciale gelegenheden?

10 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *