FOTD: Queensday


Na de gezellige vlooienmarkten, de liters bier, al het oranje op straat en natuurlijk de troonswisseling zit de állerlaatste Koninginnedag er voorlopig weer op. Zoals velen van jullie heb ik dit uitbundig gevierd. Met Koninginnennacht ben ik in Eindhoven uit geweest, Koninginnedag heb ik gezellig in mijn eigen dorpje gevierd. Natuurlijk droeg ik oranje kleding, en ook mijn make-up kon niet achterblijven. Kijk mee hoe ik er uit zag die dag!


Ik ben dol op glitters, maar naar school draag ik het niet en als ik eens een goede gelegenheid heb vergeet ik het meestal. Toen ik nadacht over een oranje look besloot ik dan ook direct dat ik de glitters weer eens uit de kast moest halen. Ik heb de ooglook heel simpel gehouden. Met de glitters heb ik een soort eyeliner lijntje getrokken, en met bruine oogschaduw heb ik mijn onderste wimperrand een beetje aangezet.


Natuurlijk konden oranje nagels niet ontbreken! Dit is een lakje van L’Oréal in de kleur 303 Lush Tangerine. Op mijn lippen draag ik een subtiel oranje glossje van Sleek.


Het totaalplaatje! Zoals je hier ziet draag ik ook op mijn wangen een oranje / peachy tint om het af te maken.


Dit zijn alle producten bij elkaar (het nagellakje ben ik vergeten op de foto te zetten). Op deze foto zie je de blush van MAC in de kleur Ring of Saturn (deze was van een limited edition dus deze is niet meer te koop), een Sleek Pout Polish in de kleur Sugar May, een pigment van Essence in de kleur 08 Cop & Copper en een palletje van Essence in de kleur 01 Ciao Bella.


En dit was de outfit die ik droeg. Het oranje broekje heb ik afgelopen maandag nog even snel bij de H&M gehaald. Deze kostte maar 9,95! Een koopje dus. De bloemenslinger heb ik stiekem gejat van een vriend van me, haha.

Hebben jullie een leuke Koninginnedag gehad?

7 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *