L.A. Girl Matte Velvet lipstick


Lipsticks heb ik nooit genoeg! LA Girl is een merk wat ik tot kort geleden nog niet kende. Maar op de blog van Vera zag ik een review over deze matte lipsticks en ik werd gelijk enthousiast. Omdat ze zo betaalbaar zijn bestelde ik gelijk vier stuks, in heel uiteenlopende kleuren. Eens kijken of deze lipsticks mij ook goed bevallen!Dit zijn ze dan: de L.A. Girl Matte Flat Velvet lipsticks. Een hele mond vol! De verpakking vind ik leuk, en het is handig dat de kleuren staan aangegeven op de bovenkant van de dop. En ja, dat gedeelte met tekst erop is de bovenkant! Daar vergiste ik me zelf ook in, haha.
Ze zijn er in wel 35 kleuren dus dat was moeilijk kiezen en ik moest me echt inhouden om ze niet gewoon allemaal te bestellen. Uiteindelijk ben ik voor deze vier gegaan. Een lekker gevarieerde keuze!

Van links naar rechts:
Snuggle – Runway – Gossip – Electric

Swatches

LAGirl-Swatch
Van links naar rechts:
Snuggle – Gossip – Runway – Electric

Snuggle is nog een klein beetje doorschijnend, maar geeft wel een mooi kleurtje af. De pigmentatie van de andere drie kleuren ziet er echt fantastisch uit!

Snuggle‘Snuggle’ is echt een my lips but better kleurtje. Het staat heel natuurlijk, ik vind het mooi!

Gossip‘Gossip’ is een superfelle roodtint met een blauwe ondertoon. Dit soort kleuren zijn tijdloos en staan iedereen. Ook ik hou ervan, lekker knallend!

RunwayEr ging iets niet helemaal goed bij het aanbrengen van ‘Runway’. De lipstick is erg droog en lijkt een beetje te klonteren. Het is lastig egaal te krijgen! Van een afstandje valt het gelukkig minder op. Zulke donkere kleuren zijn helemaal in en ik was nog op zoek naar zo’n kleur. Oké, ik had wel al een donkere lipstick, maar die neigde meer naar rood/paars. ‘Runway’ is wat bruiner en nog een paar tinten donkerder. Los van de opvallende velletjes (even scrubben voortaan!) vind ik het een prachtige lipstick!

Electric(Op de bovenste foto lijkt deze kleur wat glimmend, maar dat komt door de flits. Hij is echt heel erg matte!)
‘Electric’ is een bijna fluoriserend roze. Even was ik bang dat het zou vloeken bij mijn rode haar, maar eigenlijk vind ik het prima kunnen. Ik vind dit echt een fantastische kleur!
Wist je trouwens dat dit een dupe is van Candy Yum Yum van MAC? De MAC versie heb ik zelf niet, maar bekijk deze foto maar eens: hij lijkt er echt precies op!


Alle kleuren naast elkaar.
Eigenlijk kan ik echt niet kiezen welke mijn favoriet is. De zichtbare velletjes bij ‘Runway’ weggelaten vind ik ze allemaal prachtig. Welke vind jij het mooist?

Conclusie


De lipsticks brengen wat stroefjes aan. Ze zijn vrij droog (doordat ze matte zijn) en velletjes zijn daardoor extra goed zichtbaar. Het is aan te raden om je lippen eerst even te scrubben en na het dragen van de LA Girl lipstick te verzorgen met balsem. De kleur ‘Gossip’, is als enige wat romiger en deze droogt je lippen ook niet zo uit.

Wel blijven ze erg goed zitten. Doordat ze vrij droog zijn geven ze totaal niet af. Ook niet toen ik vlak na het aanbrengen een slok drinken nam bleef het glas schoon. Je bent dus volledig kiss proof wink Wel slijten ze op den duur van je lippen af. Hierdoor is de kleur na een uur of vier / vijf wat vervaagd en moet je hem bijwerken.

Er waren dus wat minpuntjes, maar overall ben ik gewoon heel enthousiast. De pigmentatie is top, de kleuren zijn prachtig en ze hebben een lange houdbaarheid. Alle vier de kleuren die ik kocht zijn uniek in mijn stash en dat maakt me nog vrolijker. Ik denk dat ik ze vaak ga dragen!


De L.A. Girl Matte Flat Velvet lipsticks zijn te koop bij o.a. Boozyshop en Themakeupspot en kosten €4,99.

18 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *