Mijn favoriete roze nagellakjes


Wat mijn lievelingskleur is, is waarschijnlijk wel af te lezen aan mijn nagellak collectie: Roze! Ik blijf het maar kopen en er zijn ook zoveel soorten roze. Met glitters, zonder glitters, met glans, fuchsia, babyroze, ik heb allerlei soorten en ik vind het allemaal geweldig. Maar er zijn er een aantal die eruit springen, en die laat ik vandaag aan jullie zien!

Excuses voor het verschil in licht op de foto helemaal bovenaan, de zon deed vervelend. Op de foto’s die je hieronder gaat zien zijn komen de kleuren het meest natuurgetrouw over. Ik ga mijn zes favoriete roze nagellakjes opdelen in twee categorieën, met glitters en zonder glitters.

Met glitters


Glitters of shimmer maken een nagellak net wat specialer. Ik ben er dan ook gek op. Het linkse lakje van Essie, genaamd Pink Diamond, heeft hele subtiele lichtroze glittertjes die zorgen voor een metallic effect. Doordat het zo’n lichte kleur is, dekt ‘ie wat moeilijker maar als het eenmaal zit is het resultaat prachtig! Daarnaast zie je mijn grote favoriet van dit moment: Princess van Barry M. Laatst konden jullie al een review lezen, en ik blijf helemaal fan van deze liquid sand nagellak. Helemaal rechts zie je een lakje van Golden Rose in de kleur 109. Ook deze heb ik gereviewd. Ik draag hem niet zo vaak als ik zou willen, omdat de glitternagellak nu eenmaal erg moeilijk te verwijderen is, maar dat neemt niet weg dat ik ‘m echt prachtig vind.

Zonder glitters


Zoals ik net al vermeldde is het altijd een hele klus om glitternagellak te verwijderen. Daarom draag ik, voor het gemak, ook graag ‘normale’ nagellak. De nagellak die ik afgelopen zomer erg veel heb gedragen is het kleine lakje van Hema, nummer 21. Echt een zuurstok kleurtje, en hij is dan ook vrij opvallend. In de zomer vind ik dat echt te gek. Op de dagen dat mijn nagels wat onopvallender mogen zijn, draag ik graag de kleur San Francisco van Herôme. Een babyroze kleur, heel liefelijk en subtiel. Als laatste helemaal links zie je de lak die ik waarschijnlijk het vaakst heb gedragen: Bubblegum Pink van NYC. Een felle roodroze kleur die, niet geheel onbelangrijk, in één laagje dekt. Dat is, behalve dat ik de kleur mooi vind, ook een reden waarom ik ‘m er zo vaak bij pak.

Kortom, in dit artikel zie je dat roze nagellak er in heel veel soorten en maten is. Je kan er zoveel kanten mee op! Voor iedereen en voor elk moment wat wils.

Draag jij vaak roze nagellak?

13 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *