Beauty

Mijn MAC stash


Mijn make-up collectie is redelijk groot. Eén van mijn favoriete merken is MAC, maar gek genoeg heb ik daar niet eens zo heel veel van in mijn bezit. Wellicht omdat het vrij duur is, misschien omdat ik nu eenmaal niet zo vaak de Bijenkorf binnenloop, wie zal het zeggen? MAC is voor mij toch iets redelijk exclusiefs, en ik ben enorm blij met mijn mooie, maar bescheiden, collectie. Kijk mee naar het moois dat ik in mijn bezit heb.


Allereerst twee gezichtsproducten: een poeder en een blush. De poeder is de Studio Fix Powder en dit was het allereerste MAC product dat ik kocht. Zoals je ziet is hij bijna op, maar ik heb ‘m dan ook al zo’n 2 jaar in mijn bezit. Ik gebruik het niet dagelijks, er zijn ook dagen dat ik zonder make-up de deur uit ga, maar ik kan wel zeggen dat deze poeder érg zuinig is in het gebruik. Hij is volledig dekkend, ik draag hem vaak gewoon zonder foundation er onder (mits mijn huid het toelaat, want je gezicht wordt er wel vrij droog van) Het is oprecht de fijnste poeder die ik ooit gebruikt heb, en wanneer ‘ie helemaal op is ga ik zeker een nieuwe aanschaffen! Dan de blush, deze was van een limited edition en de kleur heet ‘Ring of Saturn’. Hij is echt prachtig. De kleur is een beetje peachy met een gouden shimmer en dat maakt hem volgens mij een goede dupe van Nars Orgasm.


Dan de drie oogschaduws die ik heb. Dit is echt puur toeval, maar de kleuren matchen goed bij elkaar, je zou ze makkelijk in één look kunnen verwerken. Van links naar rechts zijn dit ‘Beauty Marked Velvet’, ‘Amber Lights’ en ‘Cranberry’. De eerste in dit rijtje vind ik ook de mooiste, het is een aparte kleur met een prachtige shimmer. Wel is hij vrij donker en daardoor niet altijd draagbaar. Ze zien er alle drie trouwens uit alsof ze weinig gebruikt zijn. Dat komt deels omdat de oogschaduws gewoon enorm veel inhoud hebben, maar ook omdat ik er gewoon heel zuinig op ben.


Als laatste: de lipsticks! Ik heb geen idee waarom, maar dit zijn alle drie limited editions. Volgens mij heb ik gewoon een zwak voor ‘bijzondere’ producten, haha. De roze en de nude kleur zijn van de Lady Gaga Viva Glam collectie, en die heb ik eigenlijk vooral aangeschaft omdat ik fan ben van Lady Gaga. De roze kleur staat me niet echt, en bij de nude kleur hangt het er een beetje vanaf hoe bruin ik ben. Ik draag ze dus niet vaak. Een beetje zonde van de 40 euro die ik betaald heb voor dit setje, maar het is wel een leuk collectors item.
De laatste, in de mooie bruine huls, kocht ik afgelopen zomer en daar heb ik ook een review over geschreven. Een erg aparte kleur, hij lijkt een beetje op de oogschaduw waar ik het zojuist over had. Ik had het niet verwacht, maar deze draag ik best wel vaak. De donkere kleur staat wel leuk bij mijn blonde haar, en zeker toen ik er donkerpaarse plukken in had geverfd maakte deze lipstick het plaatje wel compleet.


Tot zover mijn MAC stash! Het is nog vrij bescheiden, maar ik weet zeker dat ik mijn collectie zal uitbreiden.

Hebben jullie ook make-up van MAC?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Svenja 10 maart 2014 at 14:13

  Jaloersmakende collectie heb je. Echt zo mooi is alles. Om heelrijk bij weg te dromen. Sowieso vind ik dat je een geweldige blog hebt :) Heb je vandaag pas ontdekt maar ik blijf je zeker volgen :)

 • Reply Interieur inspiratie 26 februari 2014 at 22:20

  Heerlijk zo’n collectie! deze zou ik ook wel willen hebben…XoXo Helen

 • Reply Ypie 26 februari 2014 at 20:02

  Jaloers, ik ben net begonnen met het sparen, haha!
  Liefs, Ypie

 • Reply Anke 26 februari 2014 at 16:02

  Amber Lights staat nog hoog op mijn wishlist !

 • Reply Lisa 25 februari 2014 at 21:23

  Mooie stash! Vooral de oogschaduws spreken mij aan.

 • Reply Mirjam - Jewel-Nails.nl 25 februari 2014 at 20:52

  Wauw, wat een mooie producten van Mac heb je! Vooral de kleuren oogschaduw vind ik erg mooi.

 • Reply Charlotte 25 februari 2014 at 19:46

  superleuk! Je hebt echt veel zeg:)
  Ik heb zelf nog niets van MAC maar ik wil heel graag een beetje donkerrode/paarse lipstick.
  Liefs,x

 • Reply Tessa Huigsloot 25 februari 2014 at 15:12

  Wat een mooie collectie! Ik heb tot nu toe alleen een lipstick van Mac.
  Liefs, Tessa

 • Reply Manon 25 februari 2014 at 12:24

  wat een mooie stash heb je!

 • Reply Romy 25 februari 2014 at 08:28

  Hele mooie collectie!
  Ik heb zelf nog niks van MAC jammer genoeg.

 • Leave a Reply