Naar Florida! – Beauty wishlist


Aanstaande donderdag ga ik op vakantie naar Florida. Ik ben nog nooit in Amerika geweest, maar als ik het internet moet geloven is Amerika voor een beauty-liefhebber de hemel. Ze hebben ontelbaar veel merken en producten die we in Nederland niet hebben, en omdat ik anders écht niet weet waar ik moet beginnen heb ik een wishlist opgesteld!


♥  De lipbalsems van EOS kosten maar een paar dollar en daarom wil ik er absoluut een paar meenemen.
♥ Bath & Bodyworks lijkt me sowieso echt een geweldige winkel, maar ik heb vooral goede verhalen gehoord over de handgels (en de enorme keuze die je daarin hebt!).
♥ De Lady Speedstick deodorant staat eigenlijk al jaren op mijn wishlist, maar om één of andere reden ‘vergeet’ ik steeds om een online bestelling te plaatsen. In Amerika worden ze gewoon bij drogisterijen verkocht, de perfecte kans om ze eindelijk eens te proberen.
♥ Dit oogschaduwpalette van Too Faced is gewoon pure liefde. Deze heet dan ook niet voor niets het ‘Love Palette’.


♥ Hopelijk heeft Sephora de Kerstcollecties al in de schappen liggen, want toen Beautycloud.nl de Holiday Collections liet zien werd ik op slag verliefd. En dan met name op dit palette van het merk Stila. Stila is voor mij nog een onbekend merk dus ik zou het graag proberen. Overigens zagen de andere Kerstcollecties er ook prachtig uit, dus dat wordt nog kiezen!
♥ Als er iets hoog op het verlanglijstje staat is het de nagellak van Color Club. Ik zie dit merk vaak voorbij komen op buitenlandse blogs, en de lakken zien er allemaal prachtig uit! Vooral de holografische nagellaken zoals op dit plaatje zou ik heel graag willen hebben.
♥ Een tijdje terug kwam Urban Decay met het nieuwe Naked Smoky palette. Nu is Urban Decay sinds kort ook (weer) in Nederland verkrijgbaar, maar als ik in Florida dan toch naar de Sephora ga kan ik hier gelijk even voor kijken.


Een flinke waslijst, en ik durf de prijzen ook niet bij elkaar op te tellen haha. Het is natuurlijk ook niet de bedoeling dat ik álles van dit lijstje koop (ik bedoel, drie oogschaduwpaletten tegelijk aanschaffen gaat me een beetje ver) maar zo heb ik in elk geval een richtlijn waar ik voor wil gaan kijken.

Heb jij nog tips van goede/mooie beautyproducten die je in Amerika kunt krijgen? Laat het me weten!

10 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *