Beauty

Outfit en Face of the day

headernew
Dit keer niet alleen een Outfit of the day, maar ook een Face of the day. Omdat ik van beide niet heel veel foto’s had, besloot ik het samen te pakken in één artikel. Anyways, dit was mijn party-outfit van afgelopen weekend, het was tijd om mijn nieuwe jurkje te dragen!


Lekker comfortabel poseren op de rand van mijn bed…


Ik ben niet heel tevreden met de foto’s, maar ik had haast, haha.
Afgelopen weekend droeg ik een nieuw jurkje van H&M, die jullie misschien al voorbij hebben zien komen in mijn shoplog. Omdat het zacht gezegd wat frisjes was, droeg ik er een witte blazer bij. Deze blazer kocht ik op Ebay. Om het geheel wat minder chic en meer party proof te maken, droeg ik er (oncomfortabele) rode pumps bij.


Zoals altijd heb ik in het weekend meer tijd voor mijn make-up, en afgelopen weekend besloot ik me wat op te doffen en mijn rode lipstick (oké, stiekem was het een lipstain) weer eens tevoorschijn te halen. Dit matchte lekker bij mijn schoenen. Mijn ogen hield ik neutraal en behalve de standaard dingen op mijn gezicht (BB-cream en poeder), gebruikte ik nog een klein beetje bronzer op mijn wangen.

Mijn haar wilde niet zitten, dus krulde ik het vanaf de voorkant een beetje naar achteren, iets wat ik de laatste tijd regelmatig doe. Zo zit het niet in je gezicht en het staat wel leuk, al is het op dit moment wel jammer dat je de uitgroei wat beter ziet, haha. Dit doe ik met een stijltang inplaats van een krultang, want dat vind ik wat sneller werken. Als jullie eventueel een Daily Hair Routine willen zien, laat het weten!

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Ester 14 februari 2013 at 00:24

  Je schoenen zijn echt geweldig! Helaas kan ik zelf niet zo goed op hakken lopen…

 • Reply Danielle Denise 4 februari 2013 at 20:30

  Mooie foto’s ! Staat je heel leuk.

 • Reply Kelly 4 februari 2013 at 19:11

  Wauw, wat heb je een leuke stijl! Vind je outfit super, hoop alleen dat je nog wel een beetje met plezier hebt kunnen feesten in je oncomfortabele hakken ;P. En je make-up is trouwens ook prachtig!

  • Reply Mandy 4 februari 2013 at 19:40

   Dankjewel! Ja het probleem met die hakken is dat ze eigenlijk iets te groot zijn. Binnenkort maar eens zooltjes voor kopen, dan zal het een stuk fijner zitten :)

 • Reply Jessica 3 februari 2013 at 21:21

  Mooie outfit, je haar zit ook leuk zo.

 • Reply Kim 3 februari 2013 at 16:14

  Hele gave outfit! Je schoenen zijn heel mooi. Liefs, Kim

 • Reply Imfashionstoned 3 februari 2013 at 11:23

  Super leukkkkk

 • Reply MySuperSweetLife 2 februari 2013 at 21:11

  Wauw alles is prachtig! Die schoenen, het jurkjes en de blazer zijn super en staan je heel erg mooi!
  Liefs

 • Reply Simone 2 februari 2013 at 18:26

  Mooie blazer ♥

  Chica de Ahora

 • Reply Sofie 2 februari 2013 at 17:48

  Wauw, die hakken! Gave outfit en mooie make-up look!

 • Leave a Reply