Sally Hansen hard as nails xtreme wear


Onder het mom van “je kunt nooit genoeg nagellak hebben”, heb ik ook tijdens mijn vakantie in Florida mijn slag geslagen. Van het merk Sally Hansen had ik nog nooit wat geprobeerd, maar ik was er erg nieuwsgierig naar. Ik koos twee zomerse kleurtjes om de winter mee door te komen.


Beide lakjes zijn van de Hard As Nails Xtreme Wear lijn. Een hele mond vol! Sally Hansen belooft met deze lijn een extreme glans en bescherming. De flesjes zijn niet heel speciaal, maar wel lekker groot. Eén nagellakje bevat 11,8 milliliter, je kunt er dus vrij lang mee doen.


De lakjes zijn er in bijna 60 kleuren, waaronder ook kleuren met metallic en glitter. Ik koos voor twee simpele, creamy kleuren. De blauwe heet 322 Dabbler en de roze is 178 All Bright.

178 All Bright

03New
All Bright is een opvallend zuurstokroze kleurtje. Wat een mooie glans!

322 Dabbler


Dabbler is een blauw kleurtje die met doet denken aan de lucht. In het echt is de kleur nog ietsje ‘grijzer’. Heel mooi!

De kwaliteit is van beide lakjes hetzelfde. Het eerste wat me opviel toen ik mijn nagels lakte was dat ik het kwastje ontzettend fijn vind. De lak wordt heel goed opgenomen: dip het kwastje één keer in de nagellak, en je kunt daarmee wel 5 nagels lakken. Ideaal! De dekking is goed. Eén laagje zou in principe al voldoende zijn, maar voor een egaler effect heb ik er twee aangebracht. De lak droogt snel en is, zoals beloofd, super glanzend. Vind ik mooi! Zo heb je geen topcoat meer nodig. Ook blijft de nagellak zeker vijf dagen zitten voordat de eerste chips te zien zijn.


In Nederland is de Sally Hansen nagellak wat moeilijker verkrijgbaar, maar ik weet dat ze o.a. bij Bol.com te vinden zijn. De mijne heb ik gekocht in Amerika bij de winkel Walgreens,
voor $2.99 per stuk.

12 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *