Beauty

Tag – How much is my face worth?


Een tag die al een tijdje rondgaat in beautyblog-land is ‘How much is my face worth’. Hierin reken je uit voor welk bedrag je dagelijks make-up op je gezicht smeert. Ik vond het erg leuk om dit bij andere bloggers te lezen, dus besloot ik de tag ook te doen.

Als ik naar school ga gebruik ik meestal neutrale kleuren qua oog- en lipmake-up, maar dat betekent niet dat dan weinig make-up draag. Het verschilt per dag welke ooglook ik maak, maar over het algemeen draag ik naar school altijd redelijk hetzelfde.


Het hangt ervan af hoeveel tijd ik ’s morgens heb, maar dit is ongeveer hoe mijn dagelijke ooglook er uit ziet. Bruintinten, eyeliner en mijn wenkbrauwen zijn altijd bijgetekend. Dit is iets wat ik eigenlijk nooit oversla, als ik dit niet doe vind ik mijn wenkbrauwen echt niet mooi.


Dit is een beetje het totaalplaatje, behalve de nude lipstick, die draag ik niet dagelijks. Meestal draag ik naar school gewoon een lippenbalsem, omdat ik het vervelend vind om elke keer mijn lipstick/lipgloss te moeten bijwerken.


Dit is wat ik ongeveer dagelijks gebruik. De oogschaduw, het lipproduct en de blush kunnen nog wel eens variëren, maar bij de andere producten gebruik ik eigenlijk altijd dezelfde.


Zoals je ziet is mijn Mac poeder al veel gebruikt! Deze dekt zo goed dat je er in principe geen foundation onder hoeft te dragen. Soms gebruik ik hier ook nog mijn BB Cream onder, maar als ik ’s ochtends haast heb is dit ideaal.


Verder ben ik de laatste tijd verslaafd aan het Ammo Palette Urban Decay. De kleur ‘Sin’ (rechtsonder) gebruik ik het meest, deze kan je bijna bij elke look dragen. Bij de look die ik nu ga ‘uitrekenen’ heb ik deze kleur ook gebruikt, in combinatie met een bruine oogschaduw van Rimmel.

Dan gaan we nu alles bij elkaar optellen…

– Catrice primer: €4,99
– Mac Studio Fix powder: €28
– Mac blush in de kleur Ring of Saturn: €22
– Urban Decay ammo palette: €26
– Catrice eye liner pen: €2,29
– Catrice oogpotlood: €2 ?
– Maybelline mascara: €3,50 (gekocht bij Action)
– Essence wenkbrauwgel: €1,99
– Catrice wenkbrauwpotlood:€2,49
– Catrice concealer palette: €3,49
– Rimmel oogschaduw: €6,45
– Balmi lippenbalsem: €4.95

Totaal: €108,15
Ik schrik niet eens van dit bedrag. Vergeleken met andere beautybloggers die deze tag hebbenn gedaan, kom ik nog redelijk laag uit. Natuurlijk is 100 euro wel veel geld, maar dit heb ik natuurlijk niet in één keer gekocht. Bovendien gebruik ik de meeste producten dagelijks, dus dan valt het uiteindelijk allemaal wel mee.

Hoeveel is jullie gezicht waard? Laat het achter in de comments, of post deze tag op je eigen blog. Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Han 22 december 2012 at 14:36

  Prachtig!

 • Reply Lysette 20 december 2012 at 00:55

  Nice picture!!!

 • Reply Marion 19 december 2012 at 23:51

  die MAC blush is echt zo mooi!
  Je hebt echt een leuke blog!

 • Leave a Reply