Tip: Korting bij Ici Paris XL


Ik wijd niet vaak (lees: nooit) een hele blogpost aan een kortingsactie of aanbieding, maar toen ik de nieuwe actie van Ici Paris XL zag werd ik gelijk enthousiast. Tot en met 29 september krijg je namelijk 40% korting op alle lipsticks en lipglossen. Ik ben nog niet in de winkel gaan kijken, maar heb wel de webshop grondig doorgespit en zocht de mooiste exemplaren voor jullie uit.

Ici Parix XL verkoopt allerlei high end merken zoals Chanel, Yves Saint Laurent, Estée Lauder enzovoorts. Deze merken zijn normaal gesproken voor de meesten van ons vrij onbetaalbaar, maar met deze actie kan je je slag slaan. Ter inspiratie laat ik de mooiste lipsticks aan jullie zien, met de kortingsprijs erbij, zodat je een idee krijgt van wat er zoal verkrijgbaar is.

Chanel


Als er een merk is dat bij hoog op mijn wishlist staat is het Chanel. Omdat het luxe uitstraalt, maar ook omdat het gewoon vet is om een echt Chanel product te bezitten. Normaal gesproken belachelijk duur, maar met de kortingsactie ongeveer dezelfde prijsklasse als MAC, goed te doen dus. Van dit plaatje is de tweede van links mijn favoriet!

Van links naar rechts: Rouge Coco Shine nr 88 (€18,60) – Rouge Coco Shine nr 87 (€18,60) – Rouge Allure nr 131 (€19,20), Rouge Allure nr 90 (€19,20)

YSL en Dior


Van Yves Saint Laurent kocht ik laatst al een lipstick, een prachtig ding, maar het deed stiekem best pijn toen ik er 30 euro voor moest neertellen. Toch heb ik er absoluut geen spijt van, en als ik zie hoe goedkoop ze nu zijn begint het te kriebelen om er nog eentje aan te schaffen. Want wat zijn ze mooi! Ook de Dior lipsticks rechts op het plaatje hebben voor mij een hoog hebben-gehalte.

Van links naar rechts: YSL Volupte Sheer Candy 05 (€18,60), YSL Volupte Sheer Candy 03 (€18,60), Dior Addict lipstick 762 (€20,10), Dior Addict Lipstick 547 (€20,10)

Clinique


Behalve van de Chubby Sticks was Clinique voor mij een vrij onbekend merk. Maar in de webshop kwam ik toch een aantal hele mooie dingetjes tegen. Clinique is iets goedkoper dan de eerder genoemde merken, maar dat is natuurlijk alleen maar fijn.

Van links naar rechts: Long Last Glosswear ‘Clearly Pink’ (€12,93), Long Last Glosswear ‘Air Kiss’ (€12,93), Chubby Stick ‘Curvy Candy’ (€11,70) Long Last Lipstick ‘Beach Coral’ (€13,20)

Zoals je ziet verkoopt Ici Paris echt prachtige dingen, ik word er helemaal hebberig van. Ik ben dan ook zeker van plan om tijdens deze kortingsactie even een kijkje te gaan nemen in de winkel, en mezelf misschien wel te trakteren op zo’n mooi cadeautje.

Gaan jullie gebruik maken van deze mooie kortingsactie?

10 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *