Verzorgde nagels voor de verzorgde vrouw

Verzorgde nagels
De eerste indruk is ontzettend belangrijk, maar wist je dat je nagels daar ook bij horen? Die vallen namelijk heel snel op en verzorgde of niet verzorgde nagels kunnen voor een doorslag zorgen. Lees snel verder hoe jij prachtige nagels kunt krijgen om een betoverende indruk achter te laten!

Goede verzorging
Goede verzorging is voor mooie, stevige nagels een must. Nagellak laat heel snel beschadigingen aan je nagels zien, zoals een verkeerd geknipte nagel of een scheurtje. Ook als de nagelriemen beschadigd zijn, waaronder de wortels van de nagels zitten, zie je dit terug in de hele nagel. Zorg er daarom voor dat je vooral die goed verzorgd. Duw ze regelmatig zachtjes terug met gebruik van een cuticle remover en gebruik meteen daarna wat hand en nagelcrème om de verzorging af te maken.

Het is het beste om zo’n crème altijd bij je te hebben, zodat je als je uitgedroogde handen hebt, je ze altijd even bij kunt werken. Als je geen zin hebt om daarvoor altijd een grote tas mee te nemen, is een portemonneehoesje voor je Sony smartphone ook ideaal. Zo zijn er bijvoorbeeld genoeg ruime Acer Liquid Z5 hoesjes waarin je een mini-tubetje crème makkelijk kwijt kunt.

Verder weten we natuurlijk dat gezondheid ook van binnen komt. Zorg dat je dagelijks voldoende B-vitamines en eiwitten binnenkrijgt. Mocht je hier moeite mee hebben, kun je dit aanvullen met vitaminepillen. Er bestaan speciale supplementen, ter bevordering van je huid, haar en nagels. Deze versterken je nagels en zorgen ervoor dat ze langer kunnen groeien en niet tussendoor afbreken.

Als laatste is het heerlijk om af en toe een manicure te nemen. Je kunt daarvoor ook een vriendin meenemen of je moeder als je haar een keer wilt verrassen. Zeker weten dat ze het leuk vindt! Helemaal mooi en opvallend zijn nagels, gelakt in een kleur matchend met je Huawei smartphonehoesje. Er bestaan heel veel soorten Huawei Ascend cases!

Nagels in de winter
De winter komt eraan en dat betekent uitgedroogde handen (hou dat crèmepje op zak!) en langzaam groeiende nagels. De kou remt dat namelijk. Dat we tegenwoordig in zo’n telefonisch tijdperk leven en we zelfs in de vrieskou willen appen en bellen helpt niet echt mee voor onze nagels en handen. Zorg daarom dat je in ieder geval met oortjes in over straat gaat. Als je dan gebeld wordt kun je opnemen zonder dat je je handschoenen uit hoeft te trekken. Zo blijf je ook nog lekker warm! 

Creatief met nagels
Tegenwoordig is er superveel keuze aan kleurtjes voor je nagels op de markt. Zelfs verschillende vormen en structuren zijn beschikbaar. Kies een keer voor opvallende glitters of lak elke nagel in een andere tint van dezelfde kleur. Dat valt zeker op!

Online kun je ook goed inspiratie opdoen voor nagellak. Er is bijvoorbeeld een speciale set te koop waarmee je hele kleine balletjes aan je nagels kunt hechten (caviar nails). Daarvoor gebruik je nagelvriendelijke lijm om er vervolgens deze balletjes overheen te strooien. Dat geeft je nagels een totaal andere look. Weer even wat anders!

Genoeg inspiratie dus voor de nagelbewuste jonge vrouw! Google toffe blogs en vlogs die je wilt volgen en bekijk ze op je Motorola smartphone, zet hem in een makkelijke Motorola Moto G hoes met steun en je bent klaar om allerlei nieuwe tips en tricks te leren, gewoon vanaf de bank of onderweg! Zo gebruiken we de technologie van tegenwoordig!

Hoe verzorg jij je nagels?

10 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *