In de mediaOUD

Aangezien Bellamandy een beetje mijn kindje is, voel ik me ontzettend vereerd als mijn blog vermeld wordt op andere blogs / andere websites / nieuwsbladen enzovoort.

TheBeautyMagazine


Iris schreef een stukje over haar favoriete artikelen van andere bloggers. Hierin werd mijn review van de sieraden van Shinystuff vermeldt. Ontzettend leuk! Het volledige artikel van Iris is hier te vinden.

Shinystuff.nl


Voor de webshop Shinystuff schreef ik een review over een aantal leuke sieraden. Deze review werd uitgelicht op de webshop, op deze pagina.

Lana’s Sieraden


In samenwerking met Lana’s Sieraden organiseerde ik een winactie. Hierover kwam een artikeltje online op de desbetreffende webshop.

Teskuh.nl


Teske deelt maandelijks haar favoriete blogartikelen van andere blogs. In juni 2014 werd Bellamandy daarin vermeldt, te zien op de bovenstaande screenshot. Het volledige artikel is hier terug te vinden.

Girlscene


Toen Valentijnsdag naderde, schreef ik daar een humoristisch artikel over. Deze werd uitgelicht op Girlscene!

Heb je ergens iets over Bellamandy.nl gevonden of geschreven? Super leuk, laat het me vooral even weten!