Bloggen

Bloggers in the spotlight


Naast zelf bloggen staat andere blogs lezen ook op mijn lijstje van dagelijkse bezigheden. Ik lees graag over uiteenlopende onderwerpen, en ik volg dan veel verschillende soorten blogs. Al eerder deelde ik mijn favoriete artikelen van andere bloggers, maar dat is alweer een hele tijd geleden. Daarom nu een update, met de leukste artikelen van de afgelopen week!

Eiland-Meisje.nl


Mijn ochtend routine
De blog van Diana vind ik sowieso erg leuk, maar om dit artikel moest ik hard lachen. Veel bloggers delen hun ochtend routine, maar vaak is het niet erg geloofwaardig. Bloggers zijn ’s ochtends vroeg meteen vrolijk, worden wakker met een perfect kapsel en eten hun ontbijtje (bestaande uit luxe smoothies en superfoods) aan een perfect gedekte Pinterest-tafel. Diana niet, want zij is gelukkig gewoon een normaal meisje en komt daar eerlijk voor uit. Een verademing om te lezen!

Fleursophia.com


5 grappige dingen die ik heb gedaan en iedereen aanraad
Een origineel artikel van blogger Fleur die unieke en grappige ervaringen deelt, waarvan ze vindt dat iedereen die een keertje moet doen. Denk bijvoorbeeld aan ‘op het vliegveld pas je ticket boeken’. Leuk om te lezen en bovendien inspirerend!

Misslipgloss.nl


MAC Vamplify
De blog van Cynthia kent volgens mij iedereen al. Het is niet zozeer dat dit een super origineel artikel is, al vind ik de reviews en productfoto’s van Cynthia altijd erg sterk. Nee, het ging mij om de producten. Ik ben namelijk fan van vloeibare lipsticks, zoals de Rimmel Apocalips, en nu heeft MAC dus ook éindelijk zulke producten in het assortiment. Het ziet er in elk geval veelbelovend uit!

Mintsandmangos.nl


12x de leukste printables
Helemaal hip: ingelijste quotes aan de muur. Blogger Sophie deelde maar liefst 12 mooie designs om uit te printen. Het is dat ik op mijn slaapkamer geen plek meer heb, maar mocht ik in de toekomst een eigen huisje hebben dan wil ik ze allemaal!

SimplySilvana.nl


Van die dingen waar ik veel te laat achter kwam
De blog van Silvana is qua vormgeving één van de mooiste die ik ooit heb gezien! Daarnaast is haar schrijfstijl ook erg leuk. In dit artikel deelt ze grappige dingen waar ze laat achter kwam. Sommige dingen zijn echt mindblowing! Heb je er bijvoorbeeld ooit aan gedacht dat de namen van Kanga en Roe (van Winnie de Poeh) samen ‘kangaroe’ vormen?

Beautycloud.nl


Urban Decay Naked Smoky eyeshadow palette
Als je op zoek bent naar goede reviews en prachtige make-up looks, dan moet je zeker de blog van Anneloes eens bezoeken! In dit artikel reviewt ze het nieuwe oogschaduwpalette van Urban Decay. Dit palette leek me in eerste instantie, toen ik de persberichten zag, niet zo interessant. Maar toen ik deze review zag was ik om. Misschien komt het door de prachtige foto’s, maar dit palette gaat absoluut op mijn wishlist!

Youniqueblog.nl


Leuke lijstjes die ik schreef voor Cosmopolitan
Voor originele artikelen met een vlotte schrijfstijl moet je bij de blog van Femke zijn. Waar ze die toffe schrijfstijl vandaan heeft? Nou, ze is freelancer en ze werkt onder andere voor Cosmopolitan. In dit artikel heeft ze een aantal van haar Cosmopolitan artikeltjes verzameld. Dus mocht je Femke’s blog nog niet kennen, hier kun je wel even mee vooruit!

Iheartschatteke.nl


Stoppen met de pil #2
Dit is een vervolg op een eerder artikel, je moet ze eigenlijk even allebei lezen. Vlogger / blogger Sanne is een tijd geleden gestopt met de pil en beschrijft uitgebreid wat voor positieve en negatieve effecten dit op haar lichaam heeft. Aangezien in mijn omgeving steeds meer meisjes (en ikzelf) de pil een beetje beu worden, vind ik het goed dat hier over geschreven wordt.


Zo, dat was het weer voor deze keer! Hopelijk zitten er artikelen bij die je leuk vindt. In dat geval: veel leesplezier!

Welke blogs volg jij allemaal (naast Bellamandy natuurlijk wink )?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Silvana • SimplySilvana.nl 7 november 2015 at 12:19

  Ahh, ik kom er nu pas achter dat ik in dit artikeltje sta! Wat ontzettend lief, dankjewel. (: Ik kende nog niet alle bloggers, dus ik ga er eens even goed voor zitten, hihi.

 • Reply Patricia 13 oktober 2015 at 18:28

  Ik kende een hoop van deze blogs nog niet, dus dank je wel voor dit leuke artikel :)

 • Reply Lieke 13 september 2015 at 09:51

  Zelf volg ik voornamelijk nerdy boekenblogs, haha ^^ Maar mijn eigen blog valt ook binnen die categorie dus dat is niet zo raar :p

 • Reply Nicole 12 september 2015 at 23:31

  Ja ik volg eiland meisje ook natuurlijk! En younique ook soms :)

 • Reply Naomi in Wonderland 12 september 2015 at 08:34

  Ik kende enkele blogs nog niet, dus fijn om ze even in de spotlight te zetten!

 • Reply Diana 11 september 2015 at 19:48

  super leuk dat je mijn artikel hier gedeeld hebt en wat lief wat je erbij hebt gezet :D

  en jee van de rest heb ik nog niks gelezen. ga er morgen eens lekker voor zitten, want volgens mij zitten er wel wat artikeltjes bij waar ik van hou :)

 • Reply Bianca 10 september 2015 at 23:26

  Leuke artikels die je deelt en allemaal leuke blogs ook :) Ik vind eilandmeisje zo leuk om te lezen, echt leuk om met haar mee te leven naar de grote dag!

  • Reply Diana 11 september 2015 at 19:48

   wow wat een gave reactie, zit hier nu met een big smile haha.

 • Reply bymarlayne 10 september 2015 at 19:45

  Wat een leuke artikelen!

 • Reply Mariëlle 10 september 2015 at 19:35

  Velen ken ik en volg ik ook met heel veel plezier!!

 • Reply Lisanne 10 september 2015 at 18:52

  Leuk! Ik kende ze nog niet allemaal. Ik ga eens rondkijken!

 • Reply thebeautyblognl 10 september 2015 at 16:23

  Wat leuk! Ik volg ze ook allemaal :)

 • Reply Manon 10 september 2015 at 15:12

  Die eerste en de laatste kende ik nog niet!

 • Reply Sofie Katelijne 10 september 2015 at 14:13

  Wat leuk! Dat artikel van Cynthia had ik ook gelezen, wat een mooie producten!

 • Reply Julie 10 september 2015 at 10:50

  De meeste blogs kende ik al! Maar het is altijd leuk als je anderen even in de spotlight zet! :-)

 • Reply Renske 10 september 2015 at 09:42

  Leuk artikel! De meeste blogs ken ik al, de rest ga ik snel bekijken. De blog van Femke en Sophie vind ik zo leuk! :-)

 • Leave a Reply