Bloggers in the spotlight


Naast zelf bloggen staat andere blogs lezen ook op mijn lijstje van dagelijkse bezigheden. Ik lees graag over uiteenlopende onderwerpen, en ik volg dan veel verschillende soorten blogs. Al eerder deelde ik mijn favoriete artikelen van andere bloggers, maar dat is alweer een hele tijd geleden. Daarom nu een update, met de leukste artikelen van de afgelopen week!

Eiland-Meisje.nl


Mijn ochtend routine
De blog van Diana vind ik sowieso erg leuk, maar om dit artikel moest ik hard lachen. Veel bloggers delen hun ochtend routine, maar vaak is het niet erg geloofwaardig. Bloggers zijn ’s ochtends vroeg meteen vrolijk, worden wakker met een perfect kapsel en eten hun ontbijtje (bestaande uit luxe smoothies en superfoods) aan een perfect gedekte Pinterest-tafel. Diana niet, want zij is gelukkig gewoon een normaal meisje en komt daar eerlijk voor uit. Een verademing om te lezen!

Fleursophia.com


5 grappige dingen die ik heb gedaan en iedereen aanraad
Een origineel artikel van blogger Fleur die unieke en grappige ervaringen deelt, waarvan ze vindt dat iedereen die een keertje moet doen. Denk bijvoorbeeld aan ‘op het vliegveld pas je ticket boeken’. Leuk om te lezen en bovendien inspirerend!

Misslipgloss.nl


MAC Vamplify
De blog van Cynthia kent volgens mij iedereen al. Het is niet zozeer dat dit een super origineel artikel is, al vind ik de reviews en productfoto’s van Cynthia altijd erg sterk. Nee, het ging mij om de producten. Ik ben namelijk fan van vloeibare lipsticks, zoals de Rimmel Apocalips, en nu heeft MAC dus ook éindelijk zulke producten in het assortiment. Het ziet er in elk geval veelbelovend uit!

Mintsandmangos.nl


12x de leukste printables
Helemaal hip: ingelijste quotes aan de muur. Blogger Sophie deelde maar liefst 12 mooie designs om uit te printen. Het is dat ik op mijn slaapkamer geen plek meer heb, maar mocht ik in de toekomst een eigen huisje hebben dan wil ik ze allemaal!

SimplySilvana.nl


Van die dingen waar ik veel te laat achter kwam
De blog van Silvana is qua vormgeving één van de mooiste die ik ooit heb gezien! Daarnaast is haar schrijfstijl ook erg leuk. In dit artikel deelt ze grappige dingen waar ze laat achter kwam. Sommige dingen zijn echt mindblowing! Heb je er bijvoorbeeld ooit aan gedacht dat de namen van Kanga en Roe (van Winnie de Poeh) samen ‘kangaroe’ vormen?

Beautycloud.nl


Urban Decay Naked Smoky eyeshadow palette
Als je op zoek bent naar goede reviews en prachtige make-up looks, dan moet je zeker de blog van Anneloes eens bezoeken! In dit artikel reviewt ze het nieuwe oogschaduwpalette van Urban Decay. Dit palette leek me in eerste instantie, toen ik de persberichten zag, niet zo interessant. Maar toen ik deze review zag was ik om. Misschien komt het door de prachtige foto’s, maar dit palette gaat absoluut op mijn wishlist!

Youniqueblog.nl


Leuke lijstjes die ik schreef voor Cosmopolitan
Voor originele artikelen met een vlotte schrijfstijl moet je bij de blog van Femke zijn. Waar ze die toffe schrijfstijl vandaan heeft? Nou, ze is freelancer en ze werkt onder andere voor Cosmopolitan. In dit artikel heeft ze een aantal van haar Cosmopolitan artikeltjes verzameld. Dus mocht je Femke’s blog nog niet kennen, hier kun je wel even mee vooruit!

Iheartschatteke.nl


Stoppen met de pil #2
Dit is een vervolg op een eerder artikel, je moet ze eigenlijk even allebei lezen. Vlogger / blogger Sanne is een tijd geleden gestopt met de pil en beschrijft uitgebreid wat voor positieve en negatieve effecten dit op haar lichaam heeft. Aangezien in mijn omgeving steeds meer meisjes (en ikzelf) de pil een beetje beu worden, vind ik het goed dat hier over geschreven wordt.


Zo, dat was het weer voor deze keer! Hopelijk zitten er artikelen bij die je leuk vindt. In dat geval: veel leesplezier!

Welke blogs volg jij allemaal (naast Bellamandy natuurlijk wink )?

16 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *