Bloggen

De best gelezen artikelen van 2015

Artikelen2015-2
Nog twee dagen en dan gaan we knallend het nieuwe jaar in! Ook in 2015 heb ik met veel plezier geblogd. Tijd voor een terugblik: wat waren de best gelezen artikelen van het afgelopen jaar? Veel leesplezier!


Flamingo wallpaper
Ik heb het afgelopen jaar meerdere keren zelfgemaakte wallpapers gedeeld, maar dit specifieke artikel werd onverwachts immens populair. Hoewel in dit artikel zes wallpapers te vinden zijn, ging de hype vooral om het flamingo patroontje. Hij werd ineens overal gedeeld, en ik kwam hem op de gekste websites tegen (zonder bronvermelding, dat was dan weer minder…) In elk geval, ik ben er wel trots op dat mijn tekeningetjes zo gewaardeerd worden!

Artikelen2015PC Games van vroeger
Jeugdherinneringen ophalen is altijd leuk! En mocht je je vervelen deze kerstvakantie, dan kun je altijd één van deze 14 spelletjes gaan spelen!

Memory Lockets muntkettingen
Begin dit jaar schreef ik een artikel over de populaire memory lockets muntkettingen.


14x nét niet lelijke kersttruien
Een recent artikel over kersttruien. Kersttruien zijn vaak lelijk, maar ik zocht een aantal exemplaren uit waar je wél gewoon mee over straat kunt.


Wallpapers voor je mobiel
Fleur je mobiel op met één van deze leuke, schattige wallpapers. Deze zijn niet door mijzelf gemaakt, maar ik vond ze zo leuk dat ik ze wel moést delen!


Het perfecte, neppe social media leventje
Alles wat op social media gedeeld wordt is zo perfect en de meiden achter deze accounts lijken het ideale leventje te leiden. Ook ik maak me hieraan schuldig doordat ik eigenlijk alleen maar mooie, leuke, en goed uitziende dingen deel. Maar hoe realistisch is dat eigenlijk? Ik vond het tijd om bekende social media fenomenen eens te vergelijken met mijn échte leven.


Zilvergrijs haar
In mei dit jaar verfde ik mijn haar zilvergrijs. Een dure grap en grijs haar is zó veel werk dat ik mijn haar inmiddels weer in een andere kleur (rood!) heb. Maar als ik de foto’s in dit artikel zie krijg ik toch een beetje heimwee naar dit kapsel wink


Kiko Unlimited Stylo lipsticks
Vlak voor de zomer ging ik een weekendje naar Bologna en Milaan, waar ik voor het eerst bij Kiko shopte! De review van de lipsticks werd vaak bekeken en dat vind ik leuk, want ze zijn kwalitatief echt fantastisch!


13 internetbezigheden van vroeger
Blijkbaar houden jullie van nostalgie, want naast het artikel over computergames van vroeger deed ook dit artikel het erg goed. Ik wed dat jij vroeger ook op Habbo Hotel, Kindertent of Neopets zat!

Herfst- en winterschoenen
Hoewel het (gelukkig!) nog niet echt koud is buiten, vonden jullie het blijkbaar een goed idee om op zoek te gaan naar herfst- en winterschoenen. Dit artikel is vrij recent dus mocht je de perfecte schoenen nog niet gevonden hebben, neem gerust een kijkje!


Kende jij deze artikelen al?

Verder wil ik jullie alvast een heel gelukkig nieuwjaar wensen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Shanti 2 januari 2016 at 22:44

  Leuk zo’n overzicht! Heerlijk van die terugblikartikelen, kreeg bij je foto bij het computer games van vroeger blogje al meteen een “oooooh rollercoaster!” gevoel!

 • Reply Bodi 2 januari 2016 at 21:50

  Ik ga ze eens lekker lezen!

 • Reply Lois Lorinde 2 januari 2016 at 19:27

  Super leuk zo’n overzicht! Ik snap wel dat die Flamingo wallpaper zo populair is. Wat een toffe illustratie! En oooh, ik kreeg nu stiekem een beetje zin om weer Freddi Fish te spelen.

 • Reply yvonnelaura 1 januari 2016 at 19:37

  Leuke artikels! Ik wist niet dat grijs haar zo duur was.. heb er zelf ook heel lang over nagedacht. Zo mooi!

 • Reply Nina Simplynspecial 1 januari 2016 at 13:33

  Die Flamingo achtergrond is cool! Ik heb die eerder gezien ergens :) En dat haar, wauw. Super gaaf! Ik snap dat je heimwee hebt hiernaar ;) Ik wil juist weer rood…

 • Reply Femke | www.20before30.com 30 december 2015 at 23:15

  Goede introductie naar je blog die ik net pas heb ontdekt!
  Grijs haar stond ook een hele lange tijd op mijn “to do” list, maar aangezien ik van mezelf erg donker haar heb, heb ik besloten het toch maar niet te doen! Nu ga ik – als ik er eens tijd voor heb – voor paars!!
  Life is too short for boring hair.

 • Reply Sara 30 december 2015 at 21:17

  Leuk om dit overzichtje te zien! Wat gaaf dat je artikel over flamingo achtergronden zo goed gelezen werd. Heel erg gaaf. :)

 • Reply Rachel Kromdijk 30 december 2015 at 09:56

  Grijs is onwijs tof en moeilijk te onderhouden maar toch vind ik rood ook verre van makkelijk! ik heb nu blauw zwart haha die kleur blijft in ieder geval mooi! liefs en een fijne jaarwisseling!

 • Reply Femke 30 december 2015 at 08:38

  Ik ken nog niet al deze artikelen dus ik ga eens verder klikken. Leuk om ze zo in een overzicht te zien :-)!

 • Leave a Reply