Grappige zoektermen op mijn blog

GoogleZoektermen
Via Google komen er aardig wat bezoekers naar mijn blog. Vaak met zoektermen die best logisch zijn, bijvoorbeeld wanneer mensen op zoek zijn naar een bepaalde make-up review, blogtips of een bepaalde outfit. Maar soms zitten er ook zoekwoorden bij die wat vreemd zijn. Dingen waar ik hard om moet lachen, of waarvan ik denk: “Hoezo kom je hiermee op Bellamandy uit!?”. Tijd om de gekste zoektermen eens op een rijtje te zetten.

“Doet een neuspiercing pijn”
Ik schreef ooit een artikel over mijn piercings. Deze wordt bizar goed bekeken en er wordt vaak op gezocht via Google. Het gaat om uiteenlopende zoektermen, maar deze vond ik wel het grappigst. Want wat denk je zelf? Er gaat een naald door je neus – natuurlijk doet dat geen pijn wink

 “Geurtjes in kamer”
Natuurlijk hartstikke vervelend als je geurenblind bent geworden voor de geurtjes in je kamer. Maar ik hoop toch niet dat mijn kamer stinkt!

 “Pasfoto rijbewijs haarkleur”
Ik verander vaak van haarkleur, dus de kleur die ik had toen ik mijn pasfoto liet maken klopt inderdaad niet meer. Maar zou dit echt uitmaken? Zo’n foto is immers in zwart wit!

 “четыре фото одно слово ответы”
Haha! Om een of andere onverklaarbare reden komen er veel Russen op mijn blog via deze zoekterm. Ik gooide deze zin door Google Translate en het betekent: Four photos one word answers. Ik heb inderdaad ooit artikelen geschreven over iPhone spelletjes (hier en hier) en daar kwam dat spel ook in voor. Wel jammer voor ze dat ik in het Nederlands schrijf.

• “Mislukt geblondeerd haar”
Tja, het is natuurlijk heel vervelend als je blondering mislukt is… Maar is mijn kapsel echt zo afzichtelijk dat men daardoor op mijn blog terecht komt?

• “Oeteldonk”
Ik ben een groot fan van carnaval, maar in Oeteldonk (zoals Den Bosch genoemd wordt tijdens carnaval) ben ik eigenlijk nog nooit geweest.

 “Gescheurde mondhoeken”
Ai, het is niet leuk als je mondhoeken gescheurd zijn… Maar ben ik echt de juiste persoon om je daarmee te helpen?

 “Bananenpannenkoeken Misslipgloss”
Bananenpannekoeken heb ik weleens gemaakt en vermeld in een Mandy’s Life artikel. Allemaal leuk, maar ik ben niet Misslipgloss wink

 “Ijsjes eten”
Ja graag! Ik ben gek op ijsjes en ik heb ooit de ice cream tag ingevuld – wat deze zoekterm wellicht verklaart.

 “Mail ophalen Vapiano Eindhoven”
Vapiano is een heerlijk restaurant waar ik regelmatig kom (inderdaad in Eindhoven), maar waarom zou je daar je mail gaan ophalen?


Wat is de gekste zoekterm die jij op jouw blog hebt gehad? 

18 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *