Bloggen

Leuke artikelen van andere bloggers


Naast zelf bloggen lees ik ook graag andere blogs. Een tijdje geleden riep ik bloggers op om hun allerleukste eigen artikel te spammen. Inmiddels heb ik ze allemaal gelezen, en deel vandaag mijn vijf favorieten. Het zijn zowel beauty- als lifestyle artikelen geworden, dus enjoy!

Tips voor een perfecte dag in Disneyland Parijs
Blogger Brittany werkt in Disneyland Parijs (wat een droombaan!) en blogt daar regelmatig over. Heel leuk en interessant om te lezen, zeker als je net zo’n Disney-gek bent als ik! Mocht je zelf een keertje naar Disneyland willen, dan moet je dit artikel met maar liefst 14 tips zeker checken. Zelf ben ik al vijf of zes keer in Disneyland geweest, maar sommige van deze tips waren toch nieuw voor me. Heel handig dus!

Make-up essentials
In andermans make-uptasje snuffelen is altijd leuk! In dit artikel laat blogger Elisa haar favoriete producten zien. Het zijn bijna alleen maar high end producten – om hebberig van te worden! – en het artikel bevat prachtige foto’s.

Column: Me, myself and I
Blogger Elsa Sophie (wat een toffe naam!) schreef onlangs deze column. Ze beschrijft hoe zij vroeger niet goed was in ‘alleen zijn’ en eigenlijk alles samen met haar vrienden deed. In de loop der jaren is ze me-time echter heel erg gaan waarderen. Ik vond dit zo herkenbaar! Ook is was vroeger echt aangewezen op mijn sociale leven, maar doe nu veel dingen (zoals shoppen) het liefst in mijn eentje. Niet dat ik mijn vrienden niet meer leuk vindt haha, maar alleen zijn vind ik ook helemaal niet erg meer. Herkenbaar dus, en haar column is bovendien erg leuk geschreven.

Smokey Burgundy make-up tutorial
Vraag me niet waarom, maar make-up tutorial video’s kijk ik eigenlijk bijna nooit. Toch heeft deze video van Rachel me tot het einde geboeid. De look die ze maakt is echt prachtig, het filmpje zit ‘fijn’ in elkaar en ze brengt het erg leuk. Haar blog volgde ik al langer, maar nu heeft ze er ook op Youtube een volger bij!

Etos Highlighting powder
De laatste tijd ben ik helemaal into de highlighters. Lindsey reviewde onlangs deze budget highlighter van Etos. Ik wist helemaal niet dat Etos zulke mooie highlighters had, maar het ziet er echt prachtig uit! Ik wil ‘m nu ook heel graag hebben, haha. Verder is het een duidelijke review met mooie foto’s!


Kende jij deze blogs en/of deze artikelen al? 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply LenaH 8 april 2016 at 15:30

  Heel erg leuk dat je bloggers in de spotlights zet! Ik begin net en zal zeker vaker bij jou spieken voor tips! Ik moet zelf nog veel leren en ontdekken, dus alle tips zijn welkom.

 • Reply heidi 21 maart 2016 at 20:02

  Leuk om te lezen

 • Reply Manon 21 maart 2016 at 17:05

  Leuke artikelen!

 • Reply Nicole 21 maart 2016 at 14:01

  Erg leuke artikelen, lief dat je andere bloggers zo in het zonnetje zet!

 • Reply Mariska 21 maart 2016 at 13:43

  Jaa allemaal zo leuk! Heb ze gezien, met veel plezier :D

 • Reply Maris 21 maart 2016 at 13:17

  Wat een leuk artikel :) Super leuk dat je andere zo in het zonnetje zet :)

 • Reply Rachel Kromdijk 21 maart 2016 at 12:40

  wat leuk dat je dit zo hebt gedaan! liefs

 • Reply Mariëlle 21 maart 2016 at 11:03

  Ik ken sommige blogs wel, maar niet allemaal, leuk artikel!

 • Reply Brittany 21 maart 2016 at 10:00

  Wat een leuk artikel zeg. Ik vind het ook altijd leuk om bloggers in de spotlight te zetten. Ook echt super dat mijn Disney artikel tussen staat, super lief van je!

 • Reply Lindsey Beljaars 21 maart 2016 at 09:32

  Wat een leuk artikel en wat lief dat je mijn review van de Etos Highlighting Powder ertussen hebt staan. Thanks x

 • Leave a Reply