“Welke 3 bloggers?” TAG


Waar doet een blogger in haar vrije tijd? Juist, andere blogs bezoeken! Omdat het internet er mee vol staat verveel ik me nooit meer. Bovendien is elke blog anders en dat kan enorm inspirerend werken. Sara vond dat ook en bedacht een leuke TAG waarmee een aantal leuke, goede, mooie of inspirerende blogs een plekje in the spotlight krijgen.

Welke drie bloggers hebben de leukste manier van schrijven?

■ De schrijfstijl van Femke van Younique vind ik ontzettend grappig, vlot, en bovendien heel fijn om te lezen. Ze is dan ook niet voor niets freelance tekstschrijver bij onder andere Cosmopolitan.
■ Eén van de bekendste Nederlandse blogs is Veracamilla. Naast de mooie layout en de prachtige foto’s, kan ik ook de schrijfstijl van Vera erg waarderen. Ze maakt vaak de gekste vergelijkingen om de informatieve reviews lekker luchtig te houden. Ik volg de site al zeker vijf jaar met plezier!
■ Iris van Ikbenirisniet is prettig gestoord en dat merk je in haar artikelen. Zo’n beetje alles wat ze schrijft is hilarisch verpakt, of dat nu een random gedachtenspinsel of een recept is. Ondanks dat niet al haar artikelen qua onderwerp helemaal mijn ding zijn (want: Iris is een groen hippiemeisje met liefde voor het milieu en daar heb ik niet zo veel mee) zorgt de schrijfstijl ervoor dat ik haar blog regelmatig blijf bezoeken.

Welke drie bloggers maken de mooiste foto’s?

■ Anneloes van Beautycloud maakt niet alleen de mooiste ooglooks die ik ooit heb gezien, maar ook haar foto’s zijn pure perfectie. En dan met name de swatch- en lookfoto’s. Het komt vaak genoeg voor dat ik in een bepaald beautyproduct weinig interesse heb, maar dat ik tóch verkocht ben wanneer Beautycloud de review plaatst. Aanrader!
■ Voor de allermooiste nagellakswatches, inclusief fantastische close-ups, moet je bij Helen van Beautyill zijn.
■ De blog Fablouise is een geweldige inspiratiebron als het gaat om creatief fotograferen. Al haar foto’s zijn opgeleukt met (achtergrond)decoratie, die ze zelfs op de tijd van het jaar aanpast. Echt geweldig, ik wou dat ik die skills had!

Welke drie bloggers zorgen voor originele blogposts?

■ Ik twijfelde of ik Saxandthepretty, de blog van Femke, een plekje zou geven in de categorie ‘leuke schrijfstijl’ of in ‘originele blogposts’. Deze blog heeft namelijk beide! Vooral de titels van haar artikelen vind ik erg sterk en goed gevonden.
■ Ik neem aan dat bijna iedereen de blog van Teske wel kent, maar ik wilde ‘m er toch even bij zetten! Voorheen was ze beautyblogger, maar tegenwoordig schrijft ze eigenlijk vooral over lifestyle. Daar komen vaak erg goed bedachte onderwerpen uit!
■ De blog van Diana heb ik al eens in een ander artikel uitgelicht, maar ook hier verdient ze zeker een plekje! Over twee weekjes gaat Diana emigreren naar Curacao, en op Eiland-meisje schrijft ze daar uitgebreid over. Dat op zich is al een origineel onderwerp, maar haar overige blogposts zijn ook erg leuk om te lezen!

Welke drie blogs hebben de mooiste lay-out?

■ Kimberly van Storiesandforever wisselt regelmatig van layout, en ze zijn stuk voor stuk prachtig! Zo had ze een tijdje een logo met kleurige watercolor bloemetjes die ik echt geweldig vond. De layout die ze nu heeft is juist weer lekker wit en clean. Erg mooi ook!
■ Silvana van Simplysilvana heeft een van de meest unieke layouts. Het is zó anders dan andere blogs en daardoor springt het er echt uit. Ze gebruikt veel kleur, zonder dat het een kermis wordt maar wat wel zorgt voor een knusse, gezellige uitstraling. Love it!
■ Ook de layout van Renate, eigenaresse van Missrenate, vind ik ontzettend mooi. Door de pastelkleurtjes en lieve bloemetjes is de site herkenbaar én uniek.


Hoewel ik dit lijstje vrij lastig vond om in te vullen (want er zijn zo veel goede en leuke blogs!), vond ik het erg leuk om hier eens over na te denken. Nogmaals een credit naar Sara voor het bedenken van deze leuke TAG!

Wie zijn jouw blogvoorbeelden?

12 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *