Welkom op mijn vernieuwde blog!

Schermafbeelding 2015-07-08 om 02.41.41
Hoi lieve mensen!
Zoals altijd ben ik snel uitgekeken op mijn layout. Nu ik vakantie heb (en te veel vrije tijd) besloot ik dat het weer eens tijd was voor een drastische verandering.

Mijn vorige thema had ik voor het grootste deel zelf gemaakt, en daar wilde ik een aantal dingen compleet aan veranderen. Nu heb ik wel een beetje kennis van HTML en CSS, maar hetgeen wat ik wilde lukte niet echt en eerlijk gezegd was ik te lui om me er helemaal in te verdiepen. Geloof me; zelf een thema maken is een pokkenwerk en daar had ik gewoon niet echt zin in.

Daarom heb ik besloten om een thema te kopen. Voor de nieuwsgierigen onder ons: het thema wat ik heb is van Solopine en heet ‘Florence’. Ik weet dat er best veel bloggers die dit thema gebruiken, maar dat vind ik helemaal niet erg! Het thema is mooi, clean en responsive, dus dat is ideaal.

Uiteraard heb ik wel mijn eigen kleurenschema gebruikt én een nieuw logo gemaakt. Vaste volgers weten misschien dat ik al twee keer eerder een dreamcatcher als logo had, en ik vond het eens tijd om deze weer terug te halen. Dit keer in een zelfgemaakte, abstracte variant. Ik ben blij met het resultaat en het is weer helemaal Mandy!

De komende dagen zullen er achter de schermen nog wat kleine dingetjes aangepast worden, maar daar zullen jullie als lezers haast niks van merken. Mocht je nog dingen tegenkomen die niet goed werken of er niet netjes uitzien, laat het me dan weten!

Wat vind jij van mijn nieuwe layout?

13 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *