Fashion

Celebrity prints en jeans


Ontwerpers kunnen bedenken wat ze willen, maar iets wordt pas echt een trend als er celebs in Hollywood mee worden gespot. Een trend die door elke Hollywood heuvel waait is die van de print spijkerbroeken. Celebrities worden in het dagelijks leven vaak gesport in mooie spijkerbroeken, maar nu ook in opvallende prints! En al zijn de broeken soms een beetje op het randje, deze celebs dragen ze in stijl! Hier een aantal tips over hoe jij kleurrijke jeans met stijl kunt dragen.


Alles kan met wit, grijs en zwart
Er zijn nogal wat meiden die de plank mis slaan met jeans met prints. Dat komt omdat hun tops net zo kleurrijk zijn als hun broek en dat zorgt voor een te bonte verschijning. Als je graag een spijkerbroek met een felle bloemenprint wilt dragen, kies daar dan een neutrale top op. Wit, grijs en zwart kun je altijd met verschillende kleuren combineren. Emma Roberts draagt een fel paarse broek met roze bloemen en die combineert ze met een wit T-shirt en een grijs vestje. Op die manier heeft ze een speels en casual look te pakken.

Bron: http://media-cache-ak0.pinimg.com/550x/ed/f7/7f/edf77f7f7fc85bc18c0905cf167d890e.jpg” target=”_blank”>Pinterest


Girls love flowers
Wij zijn gek op bloemen. Ze zijn mooi, ze ruiken lekker en ze maken je gewoon vrolijk. De bloemenprint broeken zijn dan ook razend populaire jeans. Ook bij deze broeken zie je dat de celebs vaak voor een effen top kiezen. Als je graag een T-shirt met een leuke print of bloemen erop wilt dragen, kies dan voor een rustigere broek. Er zijn ook veel effen broeken te krijgen in mooie pastelkleuren die ook helemaal bij dit seizoen passen.

Bron: Pinterest

Durf jij het aan?
Heb jij al een opvallende spijkerbroek aangeschaft of houd jij het deze lente bij de good old lichte spijkerbroek? Je kunt ook zelf leuke prints op je spijkerbroek maken of maak echte rockstar jeans zoals in deze video wordt uitgelegd.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply