Fashion

Flower haarbandjes


De trend begon in festivalland, maar inmiddels zie je het ook steeds vaker in het straatbeeld: ik heb het over gebloemde haarbandjes. Op internet zijn veel DIY’s te vinden, maar ik ben zelf niet zo handig dus besloot ik te kijken waar ze te koop waren. En wat bleek? Ze zijn tegenwoordig ontzettend makkelijk verkrijgbaar! Vandaag dan ook een artikel met mooie inspiratiefoto’s en verschillende adresjes waar je zulke mooie haarbandjes kunt kopen!

(Bron foto)

Inspiratie

floral headbands
Ziet dat er niet ontzettend leuk uit? Mijn persoonlijke favoriet is het bandje helemaal links bovenaan. Al is deze wel wat gewaagd omdat ‘ie vrij groot en opvallend is. Maar mooi is het wel! De vierde uit dit lijstje zou ik zelf kunnen dragen, heel schattig en subtiel. Helemaal zin in de zomer en in het festivalseizoen heb ik besloten dat zo’n vrolijk haarbandje absoluut niet bij je outfit kan ontbreken!

Waar te koop?


Van links naar rechts:
De eerste in het lijstje komt van Ebay en kost, hou je vast, maar €0,66 inclusief verzendkosten! Weet je niet zeker of het je stijl is dan is dit, gezien de prijs, een prima haarbandje om het uit te proberen.

De tweede is wat opvallender met wat grotere bloemen en komt van Forever21. Ook deze is erg betaalbaar, hij kost €3,80. Forever21 heeft sowieso een erg groot aanbod als het gaat om haaraccessoires, dus neem daar zeker eens een kijkje!

De derde komt wederom van Ebay en kost inclusief verzendkosten €5,85. Iets duurder dus, maar alsnog kun je hier geen bult over vallen. Ik vind het leuk dat dit bandje zoveel detail heeft, met verschillende soorten bloemen en blaadjes. Deze is niet van elastiek, maar knoop je om en zelfs aan het uiteinde van de touwtjes zitten bloemetjes. Heel erg leuk vind ik.

Het vierde bandje is van Claires. Deze winkelketen zit gewoon in Nederland, dus mocht je niet online willen bestellen dan is dit misschien een goede keuze. Ze zijn er in meerdere kleuren en varianten. Deze kost €5,99, maar Claires heeft momenteel een actie op alle haaraccessoires waarbij de derde gratis is.

Het vijfde haarbandje komt, jawel, van mijn eigen vertrouwde H&M! Zowel online te bestellen als gewoon in de winkels en voor dit prachtige exemplaar betaal je €6,95.

Kun je niet kiezen welke kleur bloemen je in je haar wilt? Dan is dit zesde haarbandje iets voor jou. Deze is te koop bij Forever21 voor een prijs van €3,80. Hij is zo mooi subtiel en tegelijkertijd toch opvallend door de kleurtjes, i love it!

Laten we zeggen dat ik door het maken van dit artikel veel zin heb gekregen om van alles te bestellen. Of ik zo’n haarbandje op straat zou dragen weet ik nog niet, maar binnenkort ga ik weer naar een festival en daar lijkt de floral headband me dus perfect voor. In mijn hoofd heb ik zelfs al helemaal bedacht hoe ik het ga combineren met mijn outfit. Erg hè?

Heb jij deze trend al uitgeprobeerd?

PSSST! Nog meer inspiratie nodig? Lees hier Flower haarbandjes – deel 2 voor nog meer voorbeelden en verkooppunten!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Jennifer 6 juni 2014 at 23:42

  Ik vind ze super leuk, maar niet om gewoon zo te dragen. Misschien leuk voor op een festival ofzo, ik gebruik ze iig voor fotoshoots :D

 • Reply Han 20 mei 2014 at 23:50

  Helemaal goed zo’n haarbandje, en nog super romantisch ook! Primageschikt voor een festival.

 • Reply Amerens 20 mei 2014 at 21:45

  Die van Ebay heb ik ook ! Wat heb jij een mooie lay-out en het je hele blog ziet er zo lief en mooi uit! Bewonder ik.
  Liefs,

 • Reply Mirne 20 mei 2014 at 15:23

  Ik vind het allemaal echt supercute, maar ik weet nooit zo goed wanneer ik ze zou dragen.

 • Reply Joyce 19 mei 2014 at 18:09

  Wat heb jij een leuke site zeg, ik vind je lay-out echt prachtig! Ik vind dit soort haarbandjes altijd erg leuk, maar ik weet niet of het bij mij zou staan!

 • Reply Miss Sentinelli 19 mei 2014 at 12:53

  Ik vind ze echt super leuk :D!

 • Reply Janie 19 mei 2014 at 00:28

  Geweldig! Ik hou hier echt van! En het is niet eens duur! Leuk blog!

 • Reply Marloes 18 mei 2014 at 21:35

  Ik vind de bandjes heel erg leuk! Zelf heb ik er toevallig eentje bij H&M gekocht afgelopen week!

 • Reply Merel 18 mei 2014 at 20:45

  Ik vind ze zo leuk !
  Ik heb zelf nu die rechtsonder van de Forever 21. Maar vind hem een beetje klein haha. Wel erg schattig. Die van H&M is heel leuk !

 • Reply Kimberley 18 mei 2014 at 14:56

  Zó leuk!

 • Reply Romy | Big Cozy Sweater 18 mei 2014 at 13:36

  Ik vind het zo leuk staan!

 • Reply Manon 18 mei 2014 at 13:12

  Ik vind ze erg leuk!

 • Reply Mirjam 18 mei 2014 at 10:36

  Leuk artikel! Ik zie ze overal ook steeds meer liggen, H&m en Primark. En vind ze erg leuk voor de zomer!

 • Reply Eline 18 mei 2014 at 09:55

  Ik vind het echt een super leuke trend! Ik moet er binnenkort zelf ook maar een gaan aanschaffen ^^

 • Reply Svenja 18 mei 2014 at 09:23

  Het staat zo onwijs mooi, lief en romantisch <3

 • Leave a Reply