Fashion

Fotoverslag – Schoen6daagse


Afgelopen week, van 4 t/m 10 mei vond de Nationale Schoen6daagse plaats. Naast hoge kortingen in verschillende schoenenwinkels, waren er drie steden in Nederland waar iets extra leuks te doen was. Er was namelijk een heus Schoen6daagse dobbelspel waarbij je nieuwe schoenen kon winnen. Altijd leuk, en aangezien het dichtbij huis was wilde ik natuurlijk wel even gaan kijken!


Het Schoen6daagse dobbelspel vond op verschillende dagen in de meivakantie plaats in Eindhoven, Maastricht en Den Bosch. Van Intreza kreeg ik de tip om even een kijkje te gaan nemen. Zo gezegd, zo gedaan. Afgelopen zaterdag kwam ik na een lange, vermoeiende reis aan in Eindhoven (grapje, ik woon daar echt nog geen 10 minuten vandaan!).

Op het stationsplein vond het dobbelspel plaats. Door de knaloranje kleding en de mensenmassa niet te missen! Hoe het werkte? Zoals je ziet stonden er overal schoenen. Iedere deelnemer mocht met de twee dobbelstenen gooien. Gooide je 6 (of waren de twee dobbelstenen samen opgeteld 6), dan mocht je een paar schoenen uitkiezen! Alle schoenen waren ook nog eens van de nieuwste collecties, dus dat was superleuk!

Iedereen mocht meedoen, ongeacht leeftijd, geslacht et cetera. Het was dan ook vrij druk. Het begon om 13:00, maar toen ik rond 13:20 ter plaatse was waren heel veel schoenen al weg. Veel gelukkige winnaars waren me dus al voor geweest wink


Natuurlijk wilde ik zelf ook even meedoen, want spelletjes zijn leuk!


Guess what? Ik gooide in één keer 6! Ongelooflijk haha, ik win bijna nooit iets. Dus mocht ik schoenen uitzoeken. Er stonden veel leuke schoenen bij, maar er was helaas niks meer in mijn maat. Jammer, maar met mijn maat 36 ben ik wel gewend dat die (ook in winkels) altijd het eerste weg zijn. Voor mijn gezelschap alleen maar leuk, want mannenschoenen waren er nog wel een aantal en dus zocht hij voor zichzelf een leuk paar schoenen uit.Naast het dobbelspel was er dus de hele week een kortingsactie bij veel schoenenwinkels. Bij o.a. Dolcis, Manfield, Scapino en Intreza kreeg je 50% korting op het tweede paar schoenen. Ik ben gaan kijken in wat winkels, en het was een drukte van jewelste! Logisch ook. Zelf heb ik geen gebruik gemaakt van de actie (ik heb op dit moment écht al te veel schoenen en een lege portemonnee). Maar de moeder van de vriend die met me mee was, was zielsgelukkig met haar aankopen!

Als dit event volgend jaar weer plaatsvindt ben ik er zeker bij! Op tijd ook, want wie weet win ik dan wel mooie schoenen voor mezelf. Én met een volle portemonnee in de aanslag wil ik tegen die tijd vast mijn schoenencollectie weer aanvullen met mooie koopjes!

Heb jij gebruik gemaakt van de kortingsactie tijdens de Schoen6daagse?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Claudia 13 mei 2015 at 21:15

    Wat tof dat je hebt gewonnen, gewoon in 1 keer. Dit zijn echt leuke acties.

  • Reply Joanne 13 mei 2015 at 16:43

    Superleuk! Jammer dat het niet in mijn buurt was.

  • Reply Stephanie 13 mei 2015 at 08:08

    Oh wat leuk! Helaas had ik die dagen al andere dingen gepland staan, anders had ik zeker wel langs gekomen. Heb echt té weinig schoenen (en te weinig geld), haha!

  • Leave a Reply