Little summer trends 2013


Gelukkig zijn er alweer een paar dagen mooi weer geweest in Nederland en dan zien we alle fashionista’s meteen in hun mooiste zomeroutfits verschijnen. Nu is het helaas weer even een paar dagen wat minder goed weer, maar gelukkig kunnen we dan nog uren rondsnuffelen op Pinterest, Instagram en in webshops zoals die van Bulls&Birds. Hier een klein overzicht van de minifashion van deze zomer!


Mini Shorts
Toen het heel even mooi weer was, zagen we al ontzettend veel meiden in korte spijkerbroeken lopen. Sommige trekken er een panty onderaan, maar zodra het echt mooi weer wordt, mogen de panties in de kast blijven liggen. De denim shorts zijn de grootste trend, maar je kunt ook korte broeken kopen in verschillende felle kleuren. Deze gekleurde broeken staan leuk in combinatie met een witte tanktop of een spijker blouse.

Korte jasjes
Ook in de zomer heb je wel eens een jas nodig. In de winter was het de afgelopen jaren fashion om lange jassen te dragen, deze zomer is het juist stijlvol om je outfit compleet te maken met een kort jasje. In de collectie van Supertrash vind je verschillende korte jasjes die helemaal volgens deze stijl zijn.

Mini tops
Oftwel de crop tops. Deze zijn weer helemaal hip. Deze korte topjes zijn er in allerlei kleuren en vormen te krijgen en deze staan het leukst bij hoge broeken of rokken. Als je toch lierver je buik bedekt, kun je voor een wat wijdere crop top kiezen en daar en shirt onder dragen.

15 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *