Mini shoplog: Twee nieuwe tasjes

01
Hoewel ik voorheen een groot fan was van grote handtassen, merk ik dat ik de laatste tijd zo weinig spullen meeneem dat ik steeds vaker mijn kleine tasje gebruik. Ik had echter ‘maar’ twee van zulke tasjes in mijn bezit, en ik vind het juist zo leuk om te kunnen afwisselen. Daarom vond ik het tijd om mijn collectie wat uit te breiden!

02
Ik ging een dagje winkelen op zoek naar een klein tasje. Echter kon ik nergens leuke vinden. Totdat ik maar weer mijn oude vertrouwde Primark binnenstapte. Natuurlijk, want bij Primark slaag ik áltijd, hadden ze precies wat ik zocht. Dit tasje heeft een licht beige kleur, wat perfect is voor bij een zomerse outfit. Ook is het tasje wel klein en compact, maar ook wat ‘dikker’ zodat er toch genoeg in past. Het materiaal is lekker soepel en het mooiste was natuurlijk de lage prijs!

Primark – €8

03
Tijdens mijn shopsessie bij Primark was ik alleen één detailtje vergeten. Er was namelijk een bestelling van Boohoo naar me onderweg, maar ik was totaal vergeten dat ik daar óók een tasje had besteld! Wie vergeet nou zoiets? Het was dus niet echt de bedoeling om gelijk twee nieuwe exemplaren te kopen, maar wel een erg leuke verrassing toen ik de doos openmaakte, haha. Gelukkig zijn de twee tasjes ook totaal verschillend bigsmile

Dit tasje is holographic, wat eigenlijk inhoudt dat ‘ie alle kleuren van de regenboog heeft, afhankelijk van het licht. Het was moeilijk om het exacte effect vast te leggen, want hij ziet er op elke foto weer anders uit. Veel mensen vinden het niet mooi, maar ik vind het echt práchtig en lekker opvallend ook.

Het tasje heeft een prima formaat alleen het materiaal is niet zo soepel. Toen ik het pakket ontving zat de schouderband opgevouwen in het tasje. In de band zitten nog wat vouwen en kreukels, maar dat komt hopelijk vanzelf goed!

04
Hier zie je het tasje in het volle zonlicht. Niet de mooiste foto, maar op deze manier komen de kleuren perfect tot hun recht!

Boohoo – €23


Zo, voorlopig kan ik weer vooruit! Zulke tasjes vond ik voorheen alleen handig voor festivals en avondjes uit, maar tegenwoordig gebruik ik ze bijna elke dag. Ik heb meestal ook niet zo veel spullen nodig als ik de deur uit ga. Een grote portemonnee gebruik ik sowieso bijna nooit (een mapje met wat pasjes is voldoende!) en daarnaast zijn mijn mobiel, sleutels en een lipbalsem het enige wat ik nodig heb. En daar hebben mijn nieuwe tasjes het ideale formaat voor!

Gebruik jij liever een grote of kleine tas?

15 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *