Fashion

Muntkettingen – Mi Moneda look a likes

Muntkettingmimoneda
Al twee keer eerder schreef ik artikelen over muntkettingen (hier en hier), met betaalbare varianten van de populaire Mi Moneda kettingen. Wat me opviel is dat deze artikelen, meer dan een jaar later, nog steeds veel bekeken worden. Jullie zijn blijkbaar nog steeds massaal op zoek naar goedkope alternatieven! Omdat beide artikelen erg verouderd zijn en die producten niet meer te koop zijn, vond ik het tijd voor een update. In dit artikel vind je zes adresjes waar je voor een prikkie een mooie muntketting kunt scoren!

Jidoshop.nl


Bij Jidoshop.nl kun je je muntketting helemaal zelf samenstellen. Het aanbod is enorm, dus dat wordt lastig kiezen! De kettingen zelf zijn er in zilver en roségoud en verkrijgbaar in verschillende lengtes. Dit kost je €7 of €8. Ook de munthouders zijn er in zilver en roségoud, met of zonder strass en in verschillende formaten. Deze kosten tussen de €13,50 en €14,95. Het leukste om uit te zoeken
zijn natuurlijk de munten zelf! Er zijn meer dan honderd verschillende munten en de prijs
ligt tussen de €7,50 en €10.

Al met al gaat een compleet samengestelde ketting je ongeveer €30 kosten. Een koopje!


Vind je het te veel gedoe om een ketting zelf samen te stellen? Dan kun je eens kijken bij Musthaves4you.com. Daar koop je een complete ketting, waar je tussen de €2,95 (!) en €18,50 voor betaalt. Dat je de munten niet zelf kunt verwisselen is misschien jammer, maar het is wel lekker makkelijk én ontzettend goedkoop!


Webshop Shoppe.nl biedt een leuke variatie op muntkettingen, namelijk de memory lockets. De glazen houdertjes zijn hol en je kunt er naast munten ook kleine bedeltjes in stoppen. Zo maak je je sieraad nog persoonlijker! De ketting zelf kost hier tussen de €7 en €12, de glazen houdertjes zijn €10 tot €15 en de munten variëren van €3 tot €10 euro. Alles is verkrijgbaar in zilver, roségoud en goud. Of in kleur natuurlijk! Er is ook een mogelijkheid om de munten te laten graveren. De ‘charms’ (kleine bedeltjes) die je in je memory locket stopt zijn al verkrijgbaar vanaf €1. Al met al heb je vanaf ongeveer €20 je eigen, persoonlijke ketting!


Bij Muntkettingen.nl liggen de prijzen iets hoger dan bij de eerder genoemde webshops, maar het is alsnog een stuk goedkoper dan de ‘echte’ Mi Moneda kettingen (die alles bij elkaar zo’n 200 euro kosten!). Voor de ketting betaal je €27,50 of €34,95 en prijs van de munten ligt tussen de €20 en €50. En het aanbod op deze site is echt schitterend!


Bij Hebbedingetjes.nl zijn de kettingen al voor je samengesteld en hoef je dus niet uren te twijfelen over welke combinatie je nu het mooist vindt. Een complete ketting kost je hier slechts tussen de €5 en €17,50.


Naar mijn mening vindt je de állermooiste muntkettingen bij Quoins.eu. Ook hier stel je helemaal zelf je sieraad samen. De prijs van de kettingen ligt tussen de €20 en €119, houders tussen de €40 en €90 en de munten tussen de €10 en €125. Dit is dus niet héél erg budget en met sommige combinaties zul je zelfs een stuk duurder uit zijn dan bij Mi Moneda. Maar wanneer je van elk onderdeel de goedkoopste variant kiest, heb je al voor €70 een mooie ketting. Ongeveer de helft goedkoper dus. Daarbij: bij Quoins is het aanbod enórm groot en gevarieerd, en de sieraden zien er kwalitatief erg mooi uit.


Ik merkte dat er nog steeds veel gezocht wordt naar goedkope alternatieven voor muntkettingen, en ik hoop dat ik jullie een beetje op weg heb kunnen helpen. En wellicht is zo’n ketting een leuk cadeautje voor de feestdagen? wink

Wat vind jij van muntkettingen? En draag je ze zelf ook? 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Lizzy Hebben 2 januari 2016 at 20:27

  Wat leuk om hier mijn kettingen terug te zien!
  Zie wel een mini foutje (het is http://www.hebbendingetjes.nl ) maar de link werkt wel gewoon goed.
  Heel erg bedankt voor dit leuke stukje!

  Groetjes Lizzy

 • Reply Gina 16 december 2015 at 22:18

  Ik heb zelf de Mi Moneda ketting 5 jaar geleden (toen het nog niet helemaal bekend was) gekregen van mijn vriend en had in de eerste 2 jaar heel wat munten verzameld en gekregen, maar ik moet zeggen dat die nu al anderhalf jaar in de la ligt en hem helemaal niet meer draag..misschien toch omdat ik hem iedere dag om had. Ik heb hem nooit weggedaan en misschien moet ik het toch maar weer eens uit de la halen ;) Deze alternatieven zijn trouwens ook wel erg mooi hoor!

 • Reply Saraya 16 december 2015 at 20:27

  Leuk artikel, maar ik vind de duurdere mooier dan de budget vairanten :)
  Maar het is natuurlijk Leuk dat ze al budget vairanten verkopen voor degene die er niet veel geld willen aan besteden :)

  • Reply Mandy 16 december 2015 at 22:49

   Herkenbaar! Persoonlijk zou ik ook liever investeren in de duurdere variant, maar ik merkte dat er veel vraag was naar betaalbare opties :) x

 • Reply Mariska 16 december 2015 at 19:40

  Ik heb zelf niet zo’n ketting, ik denk dat ik onder een steen geleefd heb want de trend was me niet zo opgevallen. Je kan leuke combinaties maken zie ik!

 • Reply Carmen 16 december 2015 at 15:38

  Wat een mooie varianten op de Mi Moneda munten. Die zijn toch best prijzig en deze zijn net zo mooi!

 • Reply Rachel Kromdijk 16 december 2015 at 14:51

  Super leuk ik hou hier echt van! zelf heb ik zo’n ketting niet!

 • Reply Lizzy 16 december 2015 at 13:18

  Wat een mooie munten! De laatste zes munten vind ik het mooiste! Vooral die met Tinkerbel! Deze kettingen zijn een tijdje echt in de mode geweest, maar ik zie ze helaas minder voorbij komen!

  • Reply Mandy 16 december 2015 at 15:41

   Nee ik zie ze ook niet zo vaak meer. Maar via zoekmachines zochten veel mensen nog steeds op zulke kettingen (dat kan ik zien in mijn statistieken) dus de interesse is er nog steeds! :) Gelukkig maar, want ik vind het een leuke trend!

 • Reply Manon 16 december 2015 at 11:27

  Ik vind muntkettingen altijd heel erg mooi, maar soms vrij prijzig. Die budget varianten vind ik leuk, maar niet zo leuk als de duurdere varianten , hihihi

  • Reply Mandy 16 december 2015 at 15:39

   Dat probleem heb ik ook, ik vind de dure ook mooier! Helaas, haha :P

 • Reply mariëlle 16 december 2015 at 07:49

  Ik vind dat er hele mooie tussen zitten ♥ Ik heb er zelf geen, door de prijs haha… dit is een leuke tip!

 • Reply Femke 16 december 2015 at 07:00

  Goedkope alternatieven zijn natuurlijk fijn. Toch vind ik mijn Mii Monede ketting de prijs absoluut wel waar. Ik vind toch dat die mooier is afgewerkt en een mooier patroon heeft. Het duurst bij mij was de ketting zelf, die kocht ik bij de Bijenkorf en is echt ontzettend mooi.

  • Reply Mandy 16 december 2015 at 15:38

   Ja mee eens, ik vind Mi Moneda ook nog steeds het allermooist! Maar niet iedereen heeft er budget voor natuurlijk, vandaar dat ik alternatieven zocht :) Maar ooit op een dag koop ik een ‘echte’!

  Leave a Reply