Nieuw: Classy statement ketting

03Nieuw
Ik ben zo’n meisje dat bergen kleding heeft, maar nooit weet wat ze aan moet trekken. Zo’n beetje alles in mijn kast vind ik op een gegeven moment ‘saai’. Om die reden kies ik steeds vaker voor casual outfits, die ik spannender maak met opvallende sieraden. Statement kettingen zijn daarom groot favoriet (want: met een mooie ketting wordt zelfs een pyjama hip!) Vandaag show ik jullie mijn nieuwste aanwinst.

01Nieuw
Toen me gevraagd werd om bij Lana’s Sieraden een ketting uit te zoeken kon ik dat natuurlijk niet weigeren. Het aanbod van de webshop is erg gevarieerd en ik heb elke pagina minimaal drie keer opnieuw bekeken omdat ik niet kon kiezen. Uiteindelijk besloot ik voor iets te gaan wat totaal afwijkt van de kettingen die ik al heb. Het werd deze chique, glimmende eyecatcher!

02Nieuw04Nieuw
Opvallend is ‘ie zeker, de strass schittert je tegemoet!
De statement kettingen die ik zelf al heb zijn kleurrijk en wat stoerder. Deze ketting, die in de webshop “The Royal” wordt genoemd is een stuk chiquer. Ik vind het leuk om zoiets eens te hebben!


Op deze foto zie je goed hoe de ketting valt. (Mijn hoofd was trouwens niet erg fotogeniek vandaag, dus die heb ik even achterwege gelaten.) Misschien was het nog nét wat mooier geweest als ‘ie wat strakker om mijn hals kon, zoals op de foto die op de webshop stond. Maar ik heb nu eenmaal een dunne nek, denk ik lol

Hoewel ik de combinatie met het gestreepte shirtje niet zo’n succes vindt, denk ik toch dat de ketting zowel netjes als casual te combineren is. Netjes bijvoorbeeld met een blazertje of bij een (gala)jurkje, casual met een shirtje in een effen kleur en een spijkerbroek.


Ik probeerde de ketting ook uit bij mijn gebloemde blazer. Het jasje is al vrij classy, en de ketting maakt deze stijl helemaal af. Dit vind ik echt leuk staan!

06Nieuw
De ketting was te koop bij Lana’s Sieraden, via deze link. Op het moment dat ik dit schrijf is ‘ie tijdelijk niet in voorraad, maar de webshop heeft ook genoeg andere leuke statement kettingen. Daarnaast vind je bij Lana’s Sieraden onder andere ook de populaire gemstone kettingen en double dots oorbellen. En dat allemaal voor fijne prijsjes!

Draag jij vaak statement kettingen?

11 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *