Fashion

Nieuw: Witte All Stars

WhiteAllstars01
Yay, ik heb nieuwe schoenen! Normaal gesproken schrijf ik geen compleet artikel over één paar schoenen, maar voor een meisje dat een paar jaar geleden op hakken leefde en gezworen had om nóóit sneakers te dragen is dit toch wel bijzonder. Ik heb namelijk All Stars gekocht!

WhiteAllstars
Ik kaartte het net al aan, maar ik droeg ‘vroeger’ dus áltijd hakken. All Stars heb ik wel al ooit gehad, maar eigenlijk had ik die speciaal gekocht voor op mijn werk en droeg ik haast nooit casual. Wel weet ik dat ik ze heerlijk vond zitten! In elk geval, in de loop der jaren hebben mijn pumps tóch plaatsgemaakt voor steeds meer platte schoenen.

Nu zijn witte sneakers momenteel nogal een trend en ik vind ze zo leuk! Toch vind ik sneakers zoals van Nike en Adidas niet echt iets voor mij – ik ben daar echt te meisjesachtig voor denk ik. Maar All Stars, die vond ik wel heel leuk.

De prijs maakte me helaas een beetje aan het twijfelen. Totdat ik er achter kwam dat All Stars in kindermaten een stuk goedkoper zijn. Dit gaat tot en met schoenmaat 35. Zelf heb ik maat 36, maar ik hoorde dat All Stars wat groot kunnen uitvallen. Dus op goede hoop pakte ik in de winkel de kindermaat 35, en raad eens? Het zat als gegoten!

WhiteAllstars03
Afijn, ik heb dus eigenlijk kinderschoenen gekocht. Soms ben ik toch wel blij met mijn kleine voeten! Voor mijn All Stars betaalde ik geen €65, maar €39,99. Perfect! heart

Misschien denk je bij witte schoenen eerder aan de lente of zomer, maar ik draag ze gewoon nu al lekker. Het is alleen even uitkijken dat er geen moddervlekken op komen als het regent, maar wit wordt natuurlijk sowieso snel vies. Gelukkig weet ik dat je All Stars gewoon in de wasmachine kunt stoppen! Dat heb ik bij mijn vorige paar ook heel vaak gedaan, en die zijn pas na zes jaar (!) stuk gegaan.

De meningen zijn er over verdeeld, maar ik vind All Stars echt heerlijk zitten. En ze zijn natuurlijk gewoon heel leuk. Ik ben er in elk geval erg blij mee bigsmile


Heb jij ook All Stars?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Monica 14 maart 2016 at 22:57

  Altijd all stars in de zomer. Is zo makkelijk te combineren met verschillende outfits. I love them!

 • Reply Sabrina 7 maart 2016 at 12:13

  Ik vind All Stars ook heerlijk zitten en je kan het makkelijk met alles combineren. Vooral met wit kan je alles combineren en deze schoenen gaan echt nooit “uit de mode”.

  -x- Sabrina

 • Reply Maris 6 maart 2016 at 20:57

  Wat zijn ze mooi! Ik zou ze nooit kopen (denk ik…), want ik daadwerkelijk niets wit houden :’)

 • Reply Gina 6 maart 2016 at 16:05

  Oehh super leuk! Ik vind ze echt super voor de zomer! 2 jaar lang liep ik zoveel op deze schoenen dat ik ze in totaal 3x in de wasmachine heb gedaan om ze er weer fris en wit uit te laten zien. Nu zijn ze jammer genoeg bijna versleten, maar heb ik laatst al teveel schoenen gekocht, anders zou ik ze zo weer willen aanschaffen!

 • Reply Nicole 4 maart 2016 at 23:06

  Ze zijn echt heel erg mooi. Handig ook dat je gewoon de kinderschoenen kan bestellen, scheelt toch een hoop.

 • Reply Nina Simplynspecial 4 maart 2016 at 20:15

  Ik heb met mijn maatje 36 ook vaak het geluk dat ik op de kinderafdeling kan shoppen! Ik wist niet dat ze groot vallen en ik dus ook maatje 35 kan scoren, ga eens kijken. Al heb ik een shopverbod op schoenen op moment. Oeps.

 • Reply Sara 4 maart 2016 at 19:31

  Leuk zeg! Ik heb zelf ook All Stars en vind ze heel erg fijn lopen!

 • Reply marjolein 4 maart 2016 at 18:53

  Ze zijn echt super leuk! Ik hou echt van All Stars (: Wat heb je een geluk dat je een maat 35 past. Helaas heb ik maat 39.. xoxo Marjolein

 • Reply Rachel Kromdijk 4 maart 2016 at 15:52

  ze zijn echt onwijs leuk!

 • Reply Mariëlle 4 maart 2016 at 14:31

  Oh hee die wil ik ook nog een paar! Maar ik heb maatje 37, dus dat zal er net om hangen! Waar heb jij ze gekocht?

  • Reply Mandy 4 maart 2016 at 17:58

   Bij de America Today. Ik zou zeggen ga ze gewoon eens passen, proberen kan altijd! :)

 • Reply Susan | susanblogt.nl 4 maart 2016 at 07:24

  Jij bent vanaf nu mijn engel. Ik heb namelijk ook maat 36, en er -tot nu toe- nóóit aan gedacht om All Stars in kindermaat te kopen. Want ik kan je vertellen, in tegenstelling tot jou met je hakken, heb ik al héél wat paar All Stars in mijn stash gehad… Bedankt voor de tip! Want mijn witte zijn helaas niet meer zo wit. Misschien ook maar eens nieuwe halen ;)
  Liefs, Susan

  • Reply Mandy 4 maart 2016 at 17:59

   Zou natuurlijk leuk zijn als jij ook in de kindermaat past! :D

  Leave a Reply