Nieuw: Witte All Stars

WhiteAllstars01
Yay, ik heb nieuwe schoenen! Normaal gesproken schrijf ik geen compleet artikel over één paar schoenen, maar voor een meisje dat een paar jaar geleden op hakken leefde en gezworen had om nóóit sneakers te dragen is dit toch wel bijzonder. Ik heb namelijk All Stars gekocht!

WhiteAllstars
Ik kaartte het net al aan, maar ik droeg ‘vroeger’ dus áltijd hakken. All Stars heb ik wel al ooit gehad, maar eigenlijk had ik die speciaal gekocht voor op mijn werk en droeg ik haast nooit casual. Wel weet ik dat ik ze heerlijk vond zitten! In elk geval, in de loop der jaren hebben mijn pumps tóch plaatsgemaakt voor steeds meer platte schoenen.

Nu zijn witte sneakers momenteel nogal een trend en ik vind ze zo leuk! Toch vind ik sneakers zoals van Nike en Adidas niet echt iets voor mij – ik ben daar echt te meisjesachtig voor denk ik. Maar All Stars, die vond ik wel heel leuk.

De prijs maakte me helaas een beetje aan het twijfelen. Totdat ik er achter kwam dat All Stars in kindermaten een stuk goedkoper zijn. Dit gaat tot en met schoenmaat 35. Zelf heb ik maat 36, maar ik hoorde dat All Stars wat groot kunnen uitvallen. Dus op goede hoop pakte ik in de winkel de kindermaat 35, en raad eens? Het zat als gegoten!

WhiteAllstars03
Afijn, ik heb dus eigenlijk kinderschoenen gekocht. Soms ben ik toch wel blij met mijn kleine voeten! Voor mijn All Stars betaalde ik geen €65, maar €39,99. Perfect! heart

Misschien denk je bij witte schoenen eerder aan de lente of zomer, maar ik draag ze gewoon nu al lekker. Het is alleen even uitkijken dat er geen moddervlekken op komen als het regent, maar wit wordt natuurlijk sowieso snel vies. Gelukkig weet ik dat je All Stars gewoon in de wasmachine kunt stoppen! Dat heb ik bij mijn vorige paar ook heel vaak gedaan, en die zijn pas na zes jaar (!) stuk gegaan.

De meningen zijn er over verdeeld, maar ik vind All Stars echt heerlijk zitten. En ze zijn natuurlijk gewoon heel leuk. Ik ben er in elk geval erg blij mee bigsmile


Heb jij ook All Stars?

14 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *