Outfit – stoer én meisjesachtig?


Het wordt kouder en kouder. Voordat we ons allemaal in gebreide vesten en winterjassen moeten hijsen, wil ik nog even genieten van het feit dat ik nu nog in rokjes kan rondlopen. Met een panty en een jasje kan het nog nét zonder te bibberen!


Stoer en schattig tegelijk? Het kan blijkbaar! wink Het rokje bestelde ik een tijdje geleden op Ebay voor maar een paar dollar. Ik was een beetje bang voor de kwaliteit, maar het ziet er allemaal prima uit en hij zit als gegoten! Wel is hij vrij kort: rokjes draag ik meestal high waisted, maar bij deze moet ik wel een beetje opletten dat ik ‘m niet te hoog optrek – tenzij ik héél graag aan iedereen mijn billen wil laten zien lol


Op deze foto is helaas goed te zien dat mijn rode haarkleur best al wat vervaagd is. Zo stom, ik hoop dat het met een kleurspoeling en/of kleurshampoo een beetje op te lossen is! En anders wordt het snel weer een tripje naar de kapper, haha.

Maar goed, het gaat natuurlijk om de outfit. Ja, het jasje zit scheef maar ik wilde met deze foto graag het shirtje even laten zien. Het is een tanktop van het merk Vila, die ik afgelopen week in de sale kocht bij Sans Online. Hij matcht qua kleuren perfect bij het rokje!


Mijn favoriete jasje aller tijden: dit nep-leren biker jacket van H&M. Volgens mij heb ik deze al 3 of 4 jaar (en heel veel gedragen!), maar hij zit er nog steeds als nieuw uit. En dat voor zo weinig geld, helemaal goed!


Als laatste wil ik het nog even hebben over mijn laarsjes. Ze zijn zó leuk! Ik kocht ze anderhalve maand geleden bij Primark voor slechts 23 euro. Ik hoor veel mensen klagen over de kwaliteit van de schoenen van Primark (slecht voor je voeten, loopt niet lekker, etc.) maar even eerlijk: dit zijn oprecht de fijnste schoenen die ik heb! (Oké: op mijn Uggs na dan, maar Uggs zijn wel lelijk, haha). Verder is het materiaal mooi en zie je er absoluut niet aan af dat ze maar 23 euro hebben gekost.

Sinds de aanschaf heb ik ze eigenlijk non-stop gedragen. Misschien heb ik vijf of zes keer hakken gedragen wanneer dat beter paste bij een outfit, maar verder dus echt alleen maar deze. Pure liefde.

Ik droeg bijna nooit meer rokjes, omdat ik vond dat het me zo ‘jong’ of tuttig maakte. Maar met de goede combinaties vind ik het eigenlijk heel erg leuk bigsmile


Draag jij vaak rokjes?

9 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *