Fashion

Ray-Ban round metal


Het is misschien wat gek om ná de zomervakantie een nieuwe zonnebril aan te schaffen. Maar onder het mom van ‘je kunt hem maar vast hebben’ én omdat ik binnenkort op vakantie ga, is deze Ray-Ban meer dan welkom! Tijd om mijn nieuwe aanwinst uitgebreid te bespreken.


Dat de zonnebrillen van Ray-Ban in een chique leren hoesje komen wist ik, maar verpakt in een doosje had ik nog niet eerder gehad. Leuk!Mijn nieuwe zonnebril werd geleverd in een bruin leren hoesje. In dat hoesje zit niet alleen de zonnebril, maar ook een informatieboekje en twee poetsdoekjes.


Dan nu de bril zelf! Het model dat ik heb heet Round Metal RB3447. Dit model is er in veel verschillende kleuren, maar ik ben lekker veilig voor de zwarte variant gegaan. De brillenglazen zijn rond, en ik omschrijf zo’n model vaak als een ‘John Lennon bril’ of ‘hipsterbril’, haha. Ik vind het stoer, en lekker apart!

De bril lijkt door de dunne pootjes heel fragiel en breekbaar, maar dat is ‘ie gelukkig niet. Tuurlijk, je kunt de pootjes ombuigen als je dat zou willen, maar wanneer je er normaal mee omgaat is er niks aan de hand. De brillen van Ray-Ban gaan lang mee, en dat is niet alleen door de tijdloze modellen maar ook door de kwaliteit. Zelf heb ik meerdere brillen van dit merk en ik kan uit ervaring zeggen dat ze lang mooi blijven!


Het voordeel van een compact brilletje als de Round Metal, is dat het hoesje (links) ook heel plat en compact is. Scheelt toch weer een klein beetje ruimte in je tas.


Dit is hoe de bril eruit ziet als ik hem op heb.
Ik vind het heel tof staan, lekker anders! Zelf vond ik zulke ronde zonnebrillen vooral leuk om op festivals te dragen, maar nu ik een kwalitatief goede variant heb wil ik hem ook vaker ‘zomaar’ op zetten. Zo’n model is misschien even wennen omdat het zo apart is, maar dat vind ik juist erg leuk! En het model is natuurlijk tijdloos – John Lennon droeg zulke brillen tientallen jaren geleden al, en het is nog steeds hip! Als je er een beetje zuinig op bent kan deze zonnebril de rest van je leven mee.

De Round Metal zonnebril is de derde toevoeging aan mijn Ray-Ban collectie. Naast twee wat neutrale modellen heb ik nu ook een tof, rond brilletje en dat vind ik erg leuk als afwisseling!


De zonnebril uit deze review komt van Ziezie en kost €109.
Ook leuk: tot en met 30 september krijg je een gratis powerbank bij je bestelling!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Tess | Contoury 1 oktober 2015 at 00:59

  Super mooi! Mijn vriendin heeft deze al, dus wil niet exact dezelfde kopen. Wil wel hetzelfde model, maar dan ander kleurtje.. Weet alleen nog niet precies wat.

 • Reply Manon 28 september 2015 at 22:14

  Ik vind hem wel gaaf !

 • Reply melissa 28 september 2015 at 20:32

  Deze zonnebril staat je echt leuk!

 • Reply gea 28 september 2015 at 18:08

  Wat een prachtige bril.

 • Reply Floor 28 september 2015 at 16:48

  Heel erg leuk model<3

 • Reply Nicole 28 september 2015 at 15:59

  Hij is echt heel erg tof! Staat je leuk.

 • Reply evelien 28 september 2015 at 15:49

  Wat een mooie ray-ban! Een rayban staat ook echt al een tijdje op mijn wensenlijstje. <3

 • Reply Annelies 28 september 2015 at 11:04

  Wat een retegave bril. Echt waar! En dat hoesje is trouwens ook niet lelijk ;-) Met RayBan kun je haast niets mis gaan.

 • Reply Jamey 28 september 2015 at 09:47

  Wat een cool model!

 • Reply thebeautyblognl 28 september 2015 at 08:42

  Heel mooi! Staat je leuk!

 • Reply Femke 28 september 2015 at 06:55

  Zo’n bril is natuurlijk altijd goed! Een zonnebril is voor mij ook echt niet puur voor de zomer hoor, ik heb hem altijd bij me gewoon :-)!

 • Leave a Reply