Fashion

Ruil je mooie hakken voor warme booties


Het is herfst, de bladeren kleuren langzaam bruin (gelukkig hangen ze er nog) en het is tijd om je klaar te maken voor de weersveranderingen. En wat trek jij aan?

Laarzen tot aan de knie ga je het komende seizoen veel tegenkomen. De laarzen zijn iets langer als in andere seizoenen, maar dat is natuurlijk alleen maar fijn en mooi bij jouw rok of jurk. Ook half hoge laarsjes zijn hip en kun bijvoorbeeld met een skinny dragen. Designers hebben ook weer druk gespeeld met de hak van de schoenen. De sleehak blijft natuurlijk praktisch en mooi, maar ook andere hakken kunnen de aandacht trekken.
Heb je een paar mooie boots in je kast staan, of zijn deze aan vervanging toe? Snuffel dan eens rond bij de codes voor designers shoes op couponcode.nu.


Ga daarna opzoek naar leggings, want die kun je dit seizoen wel gebruiken. Je vindt leggings in allerlei kleuren en vormen. De belangrijkste regel is: is jouw legging een eyecatcher, kleed dit dan af met basics of eenvoudige kleuren. Je vindt het komende seizoen ook leggings of skinny broeken van leer. Een materiaal waar je misschien even aan moet wennen, maar wat je wel eenvoudig kunt stijlen en wat ook nog eens heerlijk aanvoelt. Met beenwarmers kun je ook het komende seizoen voor de dag komen. Deze zijn niet alleen warm, ze staan ook nog eens heel leuk bij rokjes!

Wat draag jij het komende seizoen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Shaniqua 8 oktober 2013 at 21:19

  Leuk artikel & mooie blog trouwens!

 • Reply Han 5 oktober 2013 at 10:13

  Leuk hoor dit bericht! Zo krijg je zin in de herfst en winter. Met deze gezellige outfits kun je voor de dag komen!

 • Reply Marieke 3 oktober 2013 at 18:31

  Wat een leuk artikel!

 • Reply Estrella 2 oktober 2013 at 19:18

  Die derde legging is erg leuk zeg! Weet je toevallig waar die vandaan komt?

 • Reply isabelle | glamorousfashionista 2 oktober 2013 at 18:52

  leuk artikel zegg!

 • Leave a Reply