Fashion

TREND: Hologram shoes


Al een tijdje hot in schoenen-land is de metallic trend: super shiny zilveren en gouden schoenen in alle denkbare modellen. Is dat niet opvallend genoeg? De hologram (of holographic) trend gaat nog een stapje verder. Regenboogjes schitteren je tegemoet. Deze trend vind ik zo ontzettend gaaf en ik ben zelf hard op zoek naar het perfecte paar hologram schoenen. Ter inspiratie zette ik 8 verschillende modellen op een rijtje, van sneakers tot pumps.


Het vinden van hologram schoenen bleek nog niet zo makkelijk. Ik spotte de trend voor het eerst in de webshop van Forever21 en dat was het paar rechtsonder. Het model én de holo-kleur vond ik te gek, maar helaas pindakaas waren ze uitverkocht. Sindsdien startte ik mijn zoektocht. Nog altijd tevergeefs, want alle schoenen die ik voor dit artikel vond zijn óf uitverkocht, óf van een duur designermerk…

Welk model ik van het bovenstaande plaatje zou willen hebben? Allemaal! Al zouden de Forever21 sandaaltjes nog altijd mijn voorkeur hebben heart


Ook leuk; korte laarsjes in hologram kleur. Al zijn ook bij deze vier plaatjes de schoenen rechtsonder mijn favoriet. De hakken en vooral de elegante dunne bandjes zijn gewoon pure perfectie. Deze komen overigens gewoon van Zara. Toen ik dat las ben ik gelijk gaan zoeken, maar helaas: ook niet meer verkrijgbaar.
Nou! sad

Als ik zou kunnen zou ik jullie graag aan verkoopadresjes helpen, maar helaas. Zoals ik al zei, in veel gangbare webshops zijn zulke schoenen niet (meer) te vinden en designermerken zullen voor de meesten van ons ver boven het budget liggen. Máár je kunt wel even op Ebay kijken met de zoekterm ‘hologram shoes’. Je zult voornamelijk creepers en plateau schoenen vinden (niet mijn smaak), maar als je goed zoekt of geluk hebt kom je nog weleens een paar mooie sandaaltjes, sneakers of hakken tegen. Laatst vond ik het perfecte paar voor een prikkie bij deze verkoper, maar mijn maat was uitverkocht. Sowieso dat ik die pagina in de gaten blijf houden!

Eigenlijk was dit artikel vooral bedoeld om jullie deze toffe trend te laten zien. Maar mocht je ergens in een winkel of webshop zulke schoenen hebben gezien, laat het me alsjeblief weten! Je zou me heel gelukkig maken bigsmile

Wat vind jij van de holographic trend?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply effierced 10 april 2015 at 16:59

  Love it! De sandaaltjes vind ik echt heel leuk, omdat het dan gewoon lekker subtiel is. Ik ben ze nog nergens tegen gekomen dus ik kan je niet helpen helaas..

 • Reply Bianca 10 april 2015 at 01:12

  Leuke trend, ik had het nog nergens gezien :-)

 • Reply Lois Lorinde 9 april 2015 at 23:25

  Aaah, dit vind ik echt een gave trend! H&M heeft ook hologram gympen! Had ze bijna gekocht. Kijk maar in de webshop ;D

 • Reply Linda / Oh My Beauty 9 april 2015 at 22:06

  Ik weet nog niet echt wat ik hier van vind. Hihi.

 • Reply Karlien - Polished Cats 9 april 2015 at 21:00

  oooeh die pumpsss
  zo mooi!

  liefs
  Karlien ♥

 • Reply bymarlayne 9 april 2015 at 17:36

  Het is niet helemaal mijn ding om eerlijk te zijn..

 • Reply saskia 9 april 2015 at 14:16

  De pumps vind ik super gaaf, aan de rest moet ik een beetje wennen :-)

 • Reply Melana 9 april 2015 at 13:12

  Hmm, ik vind ze er nog best wel gaaf uit zien eigenlijk!

 • Reply Manon 9 april 2015 at 11:53

  Niks voor mij maar ziet er wel gaaf uit

 • Reply Dina 9 april 2015 at 10:38

  Als pumps vind ik ze nog best wel tof ook eigenlijk!

 • Reply DIONNE 9 april 2015 at 08:59

  Ik vind ze helemaal geweldig!

 • Reply Nicole 9 april 2015 at 08:10

  Oeh wat gaaf!

 • Reply Laura 9 april 2015 at 07:32

  Zelf kan ik het wel waarderen, maar dan wel heel erg subtiel. Die sandaaltjes met bandjes vind ik bijvoorbeeld heel erg leuk, maar én zo’n hool-materiaaltje in combinatie met een opvallende schoen is niet voor mij weggelegd, haha.

 • Leave a Reply