Modetrends die mannen vreselijk vinden

uggs
Dat mannen en vrouwen elkaar soms niet begrijpen is algemeen bekend. Waar wij niks begrijpen van hun fascinatie voor techniek, snappen zij weer niks van onze kledingkast. Hij begrijpt echt niet waarom je twintig rokjes nodig hebt. Maar nog erger wordt het wanneer wij denken modieus denken te zijn, en zij het juist verschrikkelijk vinden. Lees mee en ontdek welke ‘trends’ volgens (de meeste) mannen écht niet door de beugel kunnen.

 

Uggs

 


Trots paradeer je op je nieuwe Uggs. Dat mag ook wel, want je hebt er weken voor gespaard en ze lopen zo lekker dat je het gevoel hebt dat je op wolkjes loopt. Maar de gemiddelde man denkt hier heel anders over. Zij vinden het veredelde pantoffels, niets meer en niets minder. En stiekem is het ook best belachelijk dat je hier honderden euro’s voor neertelt.

 

Harembroeken

 


Ideaal voor in de zomer; een harembroek. Het zit lekker losjes waardoor je alle bewegingsvrijheid hebt en bovendien is het lekker luchtig. Maar ook dit vinden veel mannen echt niet mooi. Zij vinden het meer een drollenvanger. Bovendien komen je vrouwelijke rondingen hier totaal niet mooi in uit. Kijk, daar hebben ze weer een punt.

 

(Felle) lipstick

 


Oké, een zwoele rode lipstick kan mooi zijn, vinden veel mannen. Maar bij hun vriendin? Liever niet! Hoe kun je nu fijn zoenen met zo’n plakkerige lipstick? Tenzij hij het leuk vindt om zelf helemaal onder te zitten. Heftigere kleuren doen het overigens ook niet heel goed, kleuren als roze, oranje of paars doet mannen toch veel aan een opmaakpopje denken. Less is more!

 

Nepnagels

 


Voor de meeste mannen geldt; hoe natuurlijker een meisje is, hoe beter. Laat daarom je lange nepnagels met roze glitters maar liever thuis.

 

Gekke haarkleuren

 


Extreme haarkleuren zijn dit seizoen hotter dan ooit. Wij meisjes kwijlen weg bij het zien van roze, blauwe of paarse lokken. Maar helaas, mannen zijn het daar niet mee eens. We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: mannen houden van natuurlijk. En hoeveel mensen ken je die van nature blauw haar hebben? Juist.

 

Oversized trui

 


Wijde jurkjes, wijde broeken, wijde shirts: oversized kleding is hot! Het bedekt je vetrolletjes en bovendien zit het heerlijk, zo’n slobbertrui. Maar de meerderheid van de mannen ziet een vrouw toch echt liever in strakkere kleding. Je vrouwelijke rondingen heb je niet voor niets!

 

Te grote zonnebril

 


Mijn zonnebril en ik zijn onafscheidelijk. Niet alleen tegen de zon of als accessoire, maar ook om soms mijn vermoeide oogjes te verdoezelen. Maar: “Een dame die een grote zonnebril draagt, heeft iets te verbergen: een leugen of een drankprobleem,” aldus een man. Zelf moest ik lachen om deze uitspraak, maar het is wel een feit dat je aan de ogen het meeste kan aflezen. Zorg daarom maar dat je je zonnebril niet te pas en te onpas draagt, mocht je nog een partner zoeken.

 

Hoge hakken

 


Hoge hakken doen veel goeds voor je houding en laten je benen langer lijken. Hakken zijn sexy, en dat vinden mannen gelukkig ook. Maar pas op: mannen houden er over het algemeen niet van als jij langer bent dan zij. Pas dus op met (te) hoge hakken.

29 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *