Fashion

Zonnige strandmode


De hele week is het al prachtig weer (op het moment dat ik dit artikel schrijf zit ik lekker buiten in het zonnetje) en het is natuurlijk zomervakantie! Misschien ga je lekker op vakantie, maar ook als je gewoon in Nederland blijft is een nieuwe bikini altijd welkom. En omdat bikini’s kopen vaak zo lastig is heb ik de leukste exemplaren voor jullie op een rijtje gezet.

Dit jaar zijn er verschillende trends op het gebied van bikini’s. Wat je vooral ziet zijn printjes; van stipjes tot streepjes en van tropische print tot bloemetjes. Geen saaie effen kleuren meer! En het leuke is, de collectie badmode van Esprit heeft rond deze trends voor ieder wat wils.


Zoals ik net al zei zijn printjes toch wel essentieel deze zomer. Mijn favoriet is de tropische print! Want zeg nu zelf, met de bovenstaande bikini’s waan je je toch helemaal op een tropisch eiland? In de webshop van Esprit zijn er nog veel meer te vinden, maar deze drie vond ik het leukste. Het is dat ik zelf al drie bikini’s heb, maar vooral de linkse vind ik zo leuk dat ik me echt moet inhouden om hem niet te kopen… Zoals je ziet zijn dit allemaal bandeau tops. Dat vind ik zelf het mooiste en het past bij bijna ieder figuur. Maar omdat smaken verschillen zijn deze bikini’s ook in andere modellen verkrijgbaar…


…veel bikini’s uit de webshop kun je namelijk mixen en matchen. Zo kun je zelf kiezen welk broekje je het leukst staat of bij welk topje je borsten het beste uitkomen. Boven- en onderkant los bestellen vind ik sowieso het fijnst omdat mijn maten niet overal hetzelfde zijn. Erg handig dus!

En als je toch op de webshop van Esprit zit, kun je meteen even verder kijken voor leuke matchende accessoires. Want naast talloze leuke bikini’s verkopen ze ook zonnebrillen, strandjurkjes en slippers, om je vakantieoutfit helemaal compleet te maken.

Hebben jullie al een bikini?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Sanne 11 juli 2013 at 18:51

  Wauw dat zijn mooie bikini’s :D

 • Reply Inge 11 juli 2013 at 12:50

  Ik had al een mooie collectie gekleurde bikinis, maar nu ben ik gegaan voor een simpele zwarte met wit van Huit, eens wat anders… :D voor mij dan toch

 • Reply Mademoiselle Sophistique 11 juli 2013 at 08:08

  Ik moet echt dringend een nieuwe bikini. die allereerste vind ik heel leuk

 • Reply Renate 10 juli 2013 at 23:05

  Leuk! Ik moet nog steeds een nieuwe bikini!

 • Reply Han 9 juli 2013 at 18:46

  Ook ik vind de eerste twee het mooist.

 • Reply Charlotte 9 juli 2013 at 15:49

  Ik vind ze zo superleuk :D

 • Reply Kelly 9 juli 2013 at 15:11

  Mooie bikini’s!

 • Reply BirdPlanet.nl 9 juli 2013 at 15:06

  Die eerste twee vind ik erg leuk!

 • Leave a Reply