Freebies

FREEBIES: Wallpapers #08

MACMockup
Voor de meesten is de zomervakantie alweer voorbij, maar ik mag gelukkig nog drie weken genieten van het tropische zonnetje op Curacao. Bij tropisch weer horen tropische wallpapers dacht ik zo, en voor jullie perfect om op deze manier nog nét wat langer de zomer in je bol te houden. Het was sowieso weer véél te lang geleden dat ik iets creatiefs heb gedaan – behalve voor werk dan. Versier je laptop of smartphone met deze leuke ananas-patroontjes, die ik in verschillende kleurcombinaties voor jullie in elkaar heb geknutseld.

Klik op de afbeeldingen om ze in groot formaat te openen!

Mintgreen

BlueYellow

BluePink

Pink2

Pink

Om ze te downloaden hoef je alleen maar op de afbeelding te klikken. De wallpaper opent dan in groot formaat en je kunt ‘m gelijk opslaan.

Deze wallpapers zijn door mij ontworpen en getekend (voor degene die het zich afvraagt: in Photoshop, met een Wacom tekentablet). Ze zijn bedoeld voor privégebruik. Mocht je ze willen gebruiken voor commerciële doeleinden (bijvoorbeeld je blog), dan zou ik een bronvermelding erg waarderen.


Voor meer leuke wallpapers met onder andere flamingo’s, donuts en ijsjes,
bekijk mijn wallpaper pagina.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Soofblogt 4 december 2016 at 18:17

    Wat een leuke achtergronden! Ik vroeg me af, hoe plaats je die download knoppen in je artikel, het lijkt me namelijk erg leuk om zelf free printable posters te maken, maar hoe kunnen mensen deze downloaden?

  • Leave a Reply