Drie nieuwe telefoonhoesjes!


Eigenlijk is het te gek voor woorden en loopt mijn collectie de spuigaten uit, maar ik heb weer wat nieuwe telefoonhoesjes aan mijn verzameling kunnen toevoegen. Drie stuks deze keer, twee wat simpelere en een práchtig, glitterend pronkstuk. Kijk je mee?

Samsung Galaxy S4 flip cover green


Van de drie hoesjes heb ik er twee voor de iPhone 6 en ééntje voor de Samsung Galaxy S4. De iPhone 6 heb ik nog niet, maar ga ik na de zomervakantie eindelijk kopen. Om de vakantie nog even door te komen met mijn ‘oude’ telefoon koos ik dit vrolijke groene hoesje. Groen is niet een kleur waar ik normaal gesproken snel voor kies, maar dit vond ik zo’n vrolijk, fris kleurtje!


Dit is niet zo’n flipcase waar je je telefoon in schuift en waardoor je telefoon 5x zo dik en zo zwaar wordt. Nee, deze zit vast aan je telefoon in plaats van het standaard witte batterijklepje. Ideaal, want zo zit het stevig en blijft je mobiel bovendien lekker plat.

Dit hoesje is verkrijgbaar voor €24

Mobiparts Premium Wallet Case iPhone 6 PinkHet tweede hoesje is een smartphone wallet voor de iPhone 6. Zulke wallets vind ik erg handig, omdat je er ook wat pasjes in kunt stoppen. Wel ga ik er voortaan niet al te belangrijke pasjes meer instoppen – toen mijn vorige mobiel gestolen werd zat ‘ie óók in zo’n hoesje, en was ik dus ook mijn bankpas, schoolpas, OV-kaart, én ID-kaart kwijt sad ) Maar goed, dat is natuurlijk eigen verantwoordelijkheid. Het roze kleurtje vind ik helemaal leuk!

Dit hoesje is verkrijgbaar voor €19,95 en deze Apple iPhone 6 cases zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar!

Case-Mate iPhone 6 Brilliance Case Champagne


Ik heb het mooist voor het laatst bewaard! Deze is van het merk Case-Mate, een merk dat bekend staat om de bijzondere telefoonhoesjes.Het hoesje is champagnekleurig en zorgvuldig belegd met glimmende steentjes. Het ziet er zó bijzonder en luxe uit!


Ik denk oprecht dat dit één van de mooiste telefoonhoesjes is die ik ooit heb gezien. Ik heb geprobeerd om ‘m zo goed mogelijk vast te leggen, maar in het echt is ‘ie stiekem nog mooier dan op de foto’s.

Het hoesje is heel stevig, maar ook vrij zwaar omdat het natuurlijk allemaal echte steentjes zijn. Nu is de iPhone 6 zelf gelukkig heel licht, dus over die paar gram extra ga ik niet klagen. Voor het geval dat je je afvraagt of zulke steentjes niet vervelend of onhandig aanvoelen: dat valt reuze mee! Je voelt ze natuurlijk wel, maar het is allemaal erg glad geslepen dus ze prikken/snijden totaal niet. Nu heb ik het hoesje nog niet in de praktijk getest (want ik heb nog geen iPhone) maar voor zover ik het nu heb gemerkt gaat dit geen probleem worden. En ja, het is gewoon een práchtig ding!

Dit hoesje is verkrijgbaar voor €49,95.
Best een flinke prijs, maar oh, ik ben verliefd!


Alle hoesjes uit dit artikel zijn verkrijgbaar bij TelecomTelecom. De hoesjes die ik liet zien zijn voor Samsung of iPhone, maar je kunt er ook terecht als je een minder mainstream toestel hebt.  Zo verkopen ze ook LG G4 beschermhoesjes en Sony Xperia Z3+ hoesjes. Voor ieder wat wils!


Ben ik de enige met zo’n obsessie voor telefoonhoesjes?

7 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *