Lifestyle

10 dingen die je éindelijk weer kan doen nu het lente wordt

LenteHeader01

Volgende week is het dan eindelijk zo ver: lente! Als je net als ik totáál niet van winter en kou houdt heb je hier vast lang naar uitgekeken. Wanneer de temperaturen stijgen en het zonnetje zich laat zien ben ik een stuk vrolijker. Er zijn namelijk zoveel dingen die je ineens weer kunt doen!

1. Opstaan terwijl het licht is
Een wekker die afgaat terwijl het buiten nog donker is, is het vervelendste ooit. Wat ben ik blij dat het nu gewoon weer licht is ’s ochtends!

2. Met zonder jas op de fiets
Iets waar ik persoonlijk heel blij van word is zonder jas op de fiets – of nog beter: op de scooter – zitten. Bevroren handen en dikke sjaals zijn voorlopig verleden tijd en het gevoel van een zwoel lentebriesje op je blote armen is gewoon héérlijk.

3. Terrasjes pakken
Pak na het werk nog even een terrasje en je bent alle stress meteen vergeten. Toen ik in Curacao woonde deed ik dit dagelijks, maar hier in Nederland kan het maar een paar maanden per jaar. Wat kijk ik ernaar uit!

4. In de tuin zitten
Wanneer je even geen zin hebt in een terras, is er niets fijner dan in je eigen tuin zitten. Let wel op, want rond deze tijd van het jaar staat de zon vaak laag, waardoor je sneller verbrandt. Zorg dus voor een paar zonneschermen en smeer je goed in als je langere tijd in de tuin zit.

5. Barbecuen
Alles smaakt beter van de barbecue! Spareribs, kippetjes, hamburgers… Loopt het water je al in de mond?

6. Buiten sporten
Maandenlang was het véél te koud was om buiten te hardlopen. Maar nu het zonnetje zich weer laat zien zijn er geen excuses meer. Tijd om aan die beachbody te werken! Hardlopen, fietsen, skeeleren, het kan ineens weer allemaal want van de zon krijg je energie!

Overigens kun je in de lente ook weer energie opwekken door het gebruik van zonnepanelen. Scheelt weer in de energierekening, en dus hou je meer geld over voor terrasjes wink

7. Ijsjes eten
De ijssalons gaan weer open, dus vanaf nu zijn we daar weer dagelijks te vinden. Dat dit een beetje in tegenstrijd is met jouw voornemen om aan je beachbody te werken nemen we even voor lief.

8. Uitgebreid shoppen
Bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk een nieuwe garderobe! Weg met die dikke truien en uggs, tijd voor korte broekjes, schattige jurkjes en leuke sandaaltjes.

9. Groene-vingeren
Luizenmoeder, iemand?
Alles groeit en bloeit in de lente, dus kun je eindelijk met je moestuintjes aan de slag.

10. Picknicken
Neem die leuke Tinder-date eens mee voor een romantische picknick in het park.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lieke 15 maart 2018 at 07:51

    Aaahh heerlijk! Ik kijk uit naar de lente <3

  • Leave a Reply