Cake Pop inspiratie

Cakepopsheader
Kort nadat ik mijn blog lanceerde, maakte ik een artikel vol met foto’s van heerlijke en vooral mooie cakejes, taarten en koekjes. Inmiddels is dit één van mijn best bekeken artikelen, en daarom besloot ik een vervolg te maken. Dit keer met mijn favoriete vorm van baksels, namelijk cakejes op een stokje oftewel cake pops. Ik verzamelde maar liefst twintig heerlijke plaatjes, dus ik zou zeggen zet een kopje thee, leuk achterover en vooral: krijg honger!

CakePop01
Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron

Zelf heb ik nog nooit cake pops gemaakt (shame on me!) maar ik wil het wel heel graag een keertje doen! Deze plaatjes hebben me hongerig gemaakt, al denk ik niet dat mijn eerste cake pops zo goed zullen lukken als deze.

Overigens kwam ik erachter dat je niet per sé een cake pop machine nodig hebt. Je kunt ook gewoon een normale cake bakken, er daarna bolletjes van draaien en een tijdje in de koelkast zetten. Daarna kan het versieren beginnen! Dit gaat dan ook mijn plan van aanpak worden als ik mijn eigen creaties ga maken. Ik verwacht dat het gewoon iets simpels gaat worden; iets met chocola en sprinkles bijvoorbeeld. Als mijn cake pops zijn gelukt, zal ik het uiteraard met jullie delen!

Heb jij ooit cake pops gemaakt?

7 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *