Cupcakes, taarten en koekjes


Regelmatig zie ik op internet de meest prachtige baksels voorbij komen. Hoewel ik zelf het geduld niet heb om zulk moois te maken, des te leuker vind ik het om er naar te kijken. Bereid je voor op een inspirerende post vol cupcakes, taarten en koekjes!


Een leuke blog om eens op rond te kijken is Bakerella, hier worden de prachtigste creaties gedeeld. Zo ook deze winterse cake pops, oftewel, kleine cakejes op een stokje. How cute!


Bron
Wie vroeger een Gameboy had (wie niet?) vindt dit vast geweldig, een Mario Bros taart. Zelfs de Mario bovenop is eetbaar!


Bron
Als je de vorige taart leuk vond, vind je deze koekjes vast ook leuk! Ook dit zijn figuurtjes uit Mario Bros.


Ik ben gek op Disney, dus deze taart vind ik dan ook geweldig. Deze vond ik op deze site, ook zeker de moeite waard om eens te bezoeken.


Bron
Dit soort taarten zag ik een tijd geleden heel vaak voorbij komen op 9Gag en Girlscene. Vanbuiten lijkt het een normale taart, maar van binnen is het … een regenboog! Dit is opzich nog niet eens zo heel moeilijk om te maken, je snijdt een taart in laagjes, die verf je met kleurstof en dan plak je het weer op elkaar met room of een andere vulling. Leuk om eens te proberen, maar wel erg veel werk!


Bron
Omygod
, dat was wat ik dacht toen ik deze chocolade-mint muffins zag. Ik ben enorm gek op mintchocolade! Dit wil ik dan ook graag eens proberen te maken.


Bron
Als ik nog niet was flauwgevallen bij het zien van de mintchocolade muffins, dan gebeurt dat bij deze cupcakes wel…  Hello Kitty! Echt, ik hou van Hello Kitty. Wat zou ik deze schattige cakejes graag cadeau krijgen…


Bron
Ook erg leuk, een bol taartje bedekt met bloemetjes!


Bron
Wauw, deze cakejes vind ik echt geweldig. Zonde om op te eten!


Bron
Prachtige taart in mooie pastelkleurtjes. Zie je de gekleurde blokjes aan de binnenkant? Dat is erg leuk gedaan!


Bron
Dit vind ik toch wel het pronkstuk uit dit artikel. Zoals ik al zei ben ik (naast mintchocolade, Lady Gaga en Hello Kitty) ook Disney-fan. De film ‘Tangled’ is mijn favoriet, ik heb zelfs de liedjes ervan op mijn iPod! Deze taart is tot in het kleinste detail perfect, en ja, echt alles is eetbaar! Hoewel ik zoiets moois natuurlijk nooit op zou eten…


Bron
Als afsluiter van dit artikel, om alvast in de stemming te komen, deze kerst cupcakes. Vooral de kerstboompjes vind ik ontzettend leuk!

Omdat ik tijdens het zoeken naar deze plaatjes zoveel moois tegenkwam, ben ik eigenlijk van plan om dit artikel wat vaker te doen. Laat me even weten of jullie dit leuk zouden vinden. En hebben jullie inmiddels al honger gekregen? Ik in ieder geval wel!

(Er is ook een deel 2 van het Cupcakes, taarten en koekjes artikel!)

10 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *