De 5 leukste artikelen van andere blogs


Een tijdje geleden deed ik een oproepje: Jullie, als bloggers, mochten je eigen favoriete artikelen spammen! Er kwamen ontzettend veel leuke en enthousiaste reacties op. Ik vermeldde dat ik de 5 leukste artikelen in het zonnetje zou gaan zetten, dus bij deze! Sta jij er tussen?


Allereerst dit handige artikel van Vanessa. Ben jij een (beginnende) blogger? Dan heb je hier zeker wat aan! Ze geeft handige tips over hoe je blog een succes wordt, hoe je meer bezoekers krijgt, en wat je vooral níet moet doen als blogger. Heel handig, leuk en leerzaam! Verder schrijft ze op haar blog nog andere artikelen over beauty, lifestyle en fashion. Haar blog is heel persoonlijk en dat vind ik erg leuk!


De blog van Veerle is heel anders dan de meeste blogs. Ze geeft ons een kijkje in het leven van haar en haar vriend Tom. Ze schrijven over de dingen die ze samen doen, hun liefde voor elkaar en de overeenkomsten die ze hebben. Maar in dit artikel gaat het juist over tegenpolen. Waarin zijn Veerle en Tom verschillend? Een originele insteek voor een artikel en echt heel leuk om te lezen. Neem vooral eens een kijkje!


De blog van Céline lees ik al een tijdje met plezier. Ze schrijft artikelen over afwisselende onderwerpen, maar vooral over beauty. In dit artikel liet ze haar eerste Inglot producten zien. Ze had deze gewonnen en was super enthousiast. Wie wordt daar nou niet blij van? De review die ze schreef is leuk geschreven en de productfoto’s zijn prachtig geworden. Aarzel niet om de rest van haar blog ook eens te lezen, want ze schrijft erg leuk!


Een artikeltje van een heel andere hoek. Sam’s opa is kort geleden overleden, en omdat ze zo’n goede band met hem had, had ze de eer om hierover een stukje te schrijven in de CosmoGirl. Hiermee wilde ze hem een laatste eer bewijzen en kon ze het verlies een mooi plekje geven. Een ontzettend mooi gebaar, dat ze deelde in dit artikel.

06
Last but not least, de blog van Stéphanie. Stéphanie is een creatieve meid, ze blogt niet alleen over beauty, maar over alles wat haar bezighoudt. Op verschillende manieren deelt ze haar creativiteit. Ze deed laatst toelatingsexamen voor het Grafisch Lyceum Rotterdam en in dit artikel liet ze zien wat ze in huis heeft. Ze maakt echt een prachtig werk, en ik las dat ze inmiddels op de opleiding is toegelaten! Helemaal terecht natuurlijk! Neem vooral eens een kijkje op haar blog, want de andere artikelen zijn ook zeker de moeite waard.

Binnenkort krijgen jullie weer de kans om je artikel te spammen, en dan zal ik er weer een aantal in het zonnetje zetten!
Wat vinden jullie van deze artikelen?

19 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *