Hippe (credit)card hoesjes van Ebay


Van mijn generatie zijn er volgens mij weinig mensen die regelmatig contant geld op zak hebben. Zelf heb ik dat in elk geval nooit (tenzij ik uitga of iets dergelijks) en heb dan ook bijna nooit mijn portemonnee bij me. Wel heb ik een enorme verzameling aan pasjes en deze had ik altijd mijn telefoonhoesje zitten. Maar dat is natuurlijk niet zo veilig! Want als je mobiel gestolen wordt ben je gelijk ál je belangrijke spullen kwijt (en dat is mij ooit overkomen). Daarom ging ik op zoek naar leuke pasjes-portemonnees, oftewel credit card holders, op mijn favoriete webshop Ebay.

Alle prijzen zijn in dollars, en inclusief verzendkosten. Klik op de linkjes om direct naar de desbetreffende verkoper te gaan.


► Deze Gekleurde envelopjes zien eruit als chique mini-clutches! Prijs: $1.49
► Handgemaakte canvas hoesjes voor $2.28
► Mooi Delfts blauw is niet lelijk. Te koop voor $3.39


Lieflijk roze leer met een stoer riempje $4.16
► Het leuke aan dit hoesje is dat je ‘m aan je sleutelbos kunt hangen. Er kan wel maar één pasje in en het is misschien wat riskant (kwijtraken, diefstal, etc), maar schattig is het wel! Te koop voor $1.88
► Diezelfde hoesjes zijn ook verkrijgbaar met panda’s, spongebob of Minions. Te leuk! Ook voor maar $1.88


► Dit canvas hoesje met kant ziet er handgemaakt uit en oogt daardoor super schattig. Prijs: $1.81
► Schattig mintgroen met stipjes. Ook aan de binnenkant zitten stippen, erg vrolijk. Te koop voor $3.30
► Rode en roze hoesjes met een lief strikje koop je voor maar $0.99

In de meeste van deze hoesjes kun je een stuk of 20 pasjes kwijt, dus zo heb je meer dan voldoende ruimte voor je schoolpas / pinpas / rijbewijs / bioscoopabonnement / ov-kaart en honderdduizend kassabonnetjes.

Ik blijf me erover verbazen hoe goedkoop Ebay is en hoeveel aparte, leuke dingen ze verkopen. Natuurlijk heb je maar één zo’n hoesje nodig, maar ik heb er al zeker drie die ik wil hebben, haha.

Hoe berg jij je pasjes op? 

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *