Lifestyle

Lady Gaga akoestisch

-
Wanneer je aan Lady Gaga denkt, denk je vooral aan bizarre outfits, de gay-scene en de typische top-40 liedjes. Wat veel mensen niet weten is dat deze dame niet alleen wat hippe deuntjes bedenkt, maar ook daadwerkelijk prachtig kan zingen. Als fangirl vind ik haar liedjes sowieso al leuk, maar de akoestische (live)versies bezorgen me nog steeds kippenvel. Daarom leek het me leuk om wat favorieten met jullie te delen!


Het nummer ‘Paparazzi’ kennen jullie allemaal wel. Zo akoestisch krijgt Paparazzi ineens een heel andere stijl, ikzelf vind het veel leuker! Overigens kan ze niet alleen goed zingen maar ook piano spelen.


Dit is de akoestische versie van ‘Edge of glory’. Mooie versie, prachtig gezongen en verder heb ik er weinig aan toe te voegen. Gewoon luisteren dus!


Deze versie van ‘Pokerface’ is opgenomen bij de show van Paul de Leeuw. Het is in een nieuw jasje gestoken, een beetje jazzy. Normaal niet helemaal mijn stijl, maar het klinkt goed en het is leuk om lekker mee te zingen. Het stukje waar Paul probeert mee te doen is trouwens erg grappig!


Dit filmpje is wat anders, want deze keer is het niet akoestisch maar zelfs helemaal a capella. Dit is de enige in het rijtje die niet op mijn iPod staat, omdat ik het was ‘saai’ vind klinken zonder muziek, maar je kan hier wel goed horen hoe mooi haar stem klinkt zonder de autotune die vaak gebruikt wordt.


Als afsluiter, mijn grote favoriet… Ik weet niet of iedereen het ‘Marry The Night’ kent, aangezien deze geloof ik nooit op single is uitgebracht, maar de originele versie is mijn minst favoriete nummer van haar. Ondanks dat ben ik echt een enorme fan van deze akoestische versie. Mijn vader, als niet-Gaga-fan vond het zelfs mooi, haha. Het is werkelijk prachtig en zeker het luisteren waard! (Mocht je geen zin hebben om het hele filmpje te kijken dan raad ik je aan om vanaf 2:58 te kijken, een stukje verderop zit namelijk een prachtige uithaal!)

Dat waren mijn favoriete akoestische Lady Gaga liedjes. Voor de mensen die een negatief beeld van haar hadden, wellicht heb ik jullie ervan kunnen overtuigen dat ze wel degelijk een getalenteerd artiest is. Verder vind ik haar vermakelijk om naar te kijken, ze is vaak erg grappig!

Wat vinden jullie van Lady Gaga?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Marielle 20 mei 2013 at 10:32

  Een vriendin van mij is een van de grootste little monsters die ik ken! Ik vind haar ook tof. Maar ik ben geen ‘fangirl’ ofzo

 • Reply Estrella 17 mei 2013 at 21:46

  Mooi!

 • Reply Bianca 17 mei 2013 at 20:26

  Echt super hoe zij akoestisch zingt!

 • Reply Jill 17 mei 2013 at 18:53

  Ik vind haar super, ze heeft een hele bijzondere stem. Ik ben 2 jaar geleden naar haar concert geweest :)

 • Reply Michaela 17 mei 2013 at 17:18

  Ik vind Lady Gaga geweldig! En dat laatste liedje ken ik al, maar de orginele versie vind ik ook niet zo heel spectaculeer, deze integendeel wel :) En die strik maakt het helemaal af!

 • Leave a Reply