Lifestyle

Lady Gaga’s make-up looks


Hoewel ik geen fan was, heb ik (in tegenstelling tot vele anderen) Lady Gaga nooit ‘raar’ gevonden. Ik vond het juist wel cool dat ze zo zichzelf durfde te zijn. Sinds ik in een opwelling naar het concert ben geweest, is er veel veranderd. Ik ging me meer in haar verdiepen en ben, net als mijn broertje, een echte Little Monster geworden! Ik zit dan ook bijna elke dag op haar fansite littlemonsters.com om de laatste nieuwtjes en foto’s te bekijken. Als liefhebber van fashion en beauty is Gaga altijd een extreme maar bijzondere inspiratiebron voor mij. Kijk mee naar mijn favoriete looks van Mother Monster…


Noem het raar of lelijk, maar ik vind dit kapsel dus echt geweldig. Ik zou er niet mee over straat gaan, maar wanneer ik met carnaval als Gaga verkleed ga, ga ik ook zeker zo’n strik dragen! En alsof zwarte lipstick nog niet extreem genoeg is, heeft Gaga hier ook weer haar eigen draai aan gegeven.


Grote smokey eyes met kilometerslange wimpers. Denk het haar even weg en deze look is nog best draagbaar.


Ik ben gek op deze foto, ik heb hem nagetekend en de make-uplook al eens nagemaakt.
Hoewel ze meestal dikke eyeliner en een opvallende lipstick draagt, heeft ze hier juist gekozen voor een knallende oogschaduw.
De roze oogschaduw is mooi gecombineerd met de oranje lippen. Colorblocking!


Eén van haar bekendste looks is de grote bliksemschicht op haar oog. Hier deed ze het net iets anders, ze koos voor een ster.


‘Judas’ is één van mijn favoriete nummers, dit is dan ook een look die ze ook droeg in de videoclip. Bijzonder, heftig en i love it


Ik ben gek op mintkleur! Deze kleur staat ook prachtig bij haar haarkleur. Zie je de mintgroene blush? Het is niet per sé mooi, maar uniek is het zeker!


Lady Gaga verkleed als parel. Haar hele outfit, hoed en zelfs haar gezicht was bedekt met parels. De prachtige kleur lipstick erbij maakt de look compleet. Ik zie het als een levend museumstuk.


Nepwimpers met veren eraan. Dit vind ik niet zo mooi, maar grappig is het wel. Zulke wimpers zijn vrij makkelijk te krijgen, via internet of in sommige (carnavals)winkels.


Dit was een campagne voor de Mac Viva Glam collectie. Hoewel ik de aparte looks zeker kan waarderen, vind ik Lady Gaga op haar mooist als ze eruit ziet zoals hier, als een natural beauty. Natuurlijk heeft ze hier ook veel make-up op, maar ze maakt gebruik van neutrale kleuren. Heel anders dan hoe de meeste mensen haar kennen. Pretty!


De bekende winged eyeliner, maar Gaga zou Gaga niet zijn als ze ook hier iets bijzonders aan toevoegt. In dit geval zijn dat de kleine hartjes op haar wang en bij haar wenkbrauw. Cute!


Een mooie ooglook gecombineerd met de perfecte roze lipstick. De gele haren vind ik minder, maar de make-up is wat mij betreft zeer geslaagd!

Weet je wat het is met Lady Gaga? Het is anders naar de dingen kijken. Vind je haar vreemd? Prima. Maar probeer het eens vanuit een artistiek oogpunt te zien. Ze laat niks aan het toeval over en zorgt dat zowel haar haren, make-up en kleding perfect met elkaar matchen. Als een levend kunstwerk dat zich constant transformeert. Door steeds te veranderen wordt het leven nooit saai. Ik vind dat enorm inspirerend!

Aan mijn broertje Tom; Paws up!

“You have to be unique, and different, and shine in your own way.” – Lady Gaga.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Bo 29 november 2012 at 09:59

    Aparte looks…maar wel heel creatief!

  • Reply Mariska 28 november 2012 at 22:48

    Ze heeft echt bizarre looks, maar sommige zijn echt wel leuk!

  • Reply Tom 28 november 2012 at 21:56

    Paws up, zus! =D

  • Leave a Reply