Lucardi bestelling + winactie!


Een meisje heeft nooit genoeg sieraden! Daarom was ik ook blij verrast toen ik bij Lucardi een bestelling mocht plaatsen. Naast wat mooie items voor mezelf, heb ik ook wat spulletjes uitgezocht waar ik één van jullie blij mee ga maken!


Allereerst viel mijn oog op dit prachtige horloge van het merk Regal. Mensen die mij al wat langer volgen weten misschien dat ik helemaal gek ben op roségoud. Ook dit horloge heeft roségouden details en de combinatie met de wit lederen band geeft het horloge een classy uitstraling.


Het horloge is heel ‘clean’ en heeft weinig poespas, waardoor het met zo’n beetje elke outfit te combineren is.


Daarnaast kocht ik een armband met het populaire infinity teken. Ook in roségoud natuurlijk, zodat ‘ie perfect matcht bij het horloge.


De twee sieraden bij elkaar.

Ik heb extreem smalle polsen, en zoals ik eigenlijk al wel verwachtte is de armband me veel te groot. Maar ach, ik ben inmiddels gewend dat zo’n beetje alles mij te groot is, dus het geeft niet. Gewoon een kwestie van opletten dat ik ‘m niet verlies wink Wat betreft het horloge: de wijzerplaat is vrij groot en daardoor oogt het wat grof bij mijn polsjes. Máár, hij past in elk geval! Wonderbaarlijk genoeg zaten er genoeg gaatjes in het bandje. Dat is zeldzaam, haha.

In elk geval, ik vind de sieraden zowel los van elkaar als in combinatie ontzettend mooi.

Win!


Zoals ik in het begin van deze blogpost al zei: er valt wat te winnen!

Het horloge heb ik namelijk twee keer besteld – één voor mezelf, en één voor jullie. Je kunt het horloge uit deze review, nog helemaal nieuw in de verpakking, dus winnen! Om het extra leuk te maken heb ik er ook een setje metallic tattoos bij gedaan.

Wat moet je doen?
Volg Bellamandy via Bloglovin en like dit bericht
Voor extra winkans: Volg Bellamandy via Instagram

Laat in de reacties achter dat je meedoet, en vergeet niet een geldig e-mailadres achter te laten.
De winactie loopt tot en met zondag 27 september.


Psst: Er loopt momenteel ook nog een andere winactie, waarbij je kans maakt op €40 shoptegoed bij Hoesjes-Outlet!

36 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *