Fashion, Lifestyle

Mi Moneda Look-a-like


Jullie hebben vast al eens gehoord van Mi Moneda, die prachtige kettingen met de verwisselbare muntjes. Helaas zijn deze prachtige kettingen ook nogal duur. Voor een arme student als ik zat dat er dus niet in, maar laatst tijdens het shoppen kwam ik deze tegen…

Deze ketting kocht ik bij Schijvens Mode, een kledingwinkel die geloof ik alleen in Brabant zit. Ik zag een soortgelijke ketting bij de sale producten hangen, en ik vroeg me hardop af of de muntjes ook verwisselbaar waren. Dat waren ze niet, maar verkoopster vertelde me dat ze ook nog andere varianten hadden waarbij dat wel kon! En al snel stond ik dolenthousiast bij een rek vol met verschillende kettingen en muntjes. Yay!


Ik ben eigenlijk totaal niet iemand die voor ‘namaak’ gaat. Zo zul je mij nooit op ingezakte nep Uggs zien lopen. Het liefst spaar ik gewoon even tot ik de originele variant kan kopen, mocht dit echt onmogelijk zijn dan koop ik het gewoon niet. Maar, deze kon ik niet laten liggen… En omdat ze er ook wel iets anders uitzien dan de echte Mi Moneda kettingen, vond ik het wel kunnen. En ik geef toe dat deze er van dichtbij wel wat goedkoop uitzien, maar dat waren zo ook en dat is niet erg. Dit is natuurlijk ook geen echt zilver.


Bij deze moet je de muntjes erop klikken, terwijl je bij de ‘echte’ geloof ik het houdertje moet openmaken. Ik ben echt zo iemand die uit verveling de hele tijd dat muntje er op en af gaat klikken, haha. Ik moet er op letten dat ik dit niet te vaak doe, want ik denk dat ze dan op een gegeven moment niet meer zo stevig vast zitten.


Het is een lange ketting die (bij mij) ongeveer tot mijn navel komt. Deze ‘basis’ ketting, zonder de muntjes, kostte 6,95.


In het filiaal waar ik was, verkochten ze ongeveer tien verschillende munten en mij werd verteld dat het assortiment weleens wisselt. Erg leuk dus, zo kun je blijven kopen, haha. Ik moest mezelf inhouden om ze niet allemaal te nemen en koos er twee munten bij. Deze waren allebei ongeveer 5 euro. Echt héél goedkoop dus!

Zoals ik al vermeldde, deze kettingen en muntjes zijn te koop bij Schijvens Mode. Er staat geen specifiek merk op de kaartjes, dus het zou goed kunnen dat ze deze ook bij andere winkels verkopen. Ook al zou ik alsnog liever de echte Mi Moneda kettingen willen, met deze zeer betaalbare variant ben ik voorlopig ook erg tevreden!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Han 18 februari 2013 at 22:19

  Een leuk en mooi alternatief voor de duurdere ketting!

 • Reply Chiara 18 februari 2013 at 19:32

  Wat een mooie ketting!

 • Reply Ester 18 februari 2013 at 16:15

  Niet echt mijn smaak (de originele Mi Moneda ook niet) maar ik vind het idee van verwisselbare hangers wel leuk, kun je mooi aanpassen op je outfit.

 • Reply La Rosa 18 februari 2013 at 15:49

  super leuk!!

 • Reply Sofie 18 februari 2013 at 14:28

  Erg mooie ketting!

 • Leave a Reply