Lifestyle

Moederdag tips


Aanstaande zondag is het weer zo ver, dan is het Moederdag. Natuurlijk moet je áltijd lief zijn tegen je moeder, maar op deze dag wordt ze extra in het zonnetje gezet. Mocht je nog geen idee hebben wat je haar wilt geven, dan heb ik voor jullie een paar leuke tips op een rijtje gezet!

Iets kopen

Iets kopen lijkt lekker makkelijk, maar waar maak je je moeder blij mee?

– Treinkaartje
Er zijn regelmatig acties bij bijvoorbeeld Albert Heijn of Kruidvat, waar je dan heel goedkoop een treinkaartje kan kopen waar je een hele dag onbeperkt mee kan reizen. Wees slim en koop er twee, zodat jullie samen naar een leuke stad kunnen reizen om bijvoorbeeld te gaan shoppen!

– Parfum
Vrij standaard, maar ik denk dat iedere vrouw dit wel leuk vindt om te krijgen; parfum. In de weken voor Moederdag hebben veel drogisterijen en parfumeries grote kortingsacties op parfums! Zo was ik gisteren bij Etos en daar hadden ze een aantal parfums voor maar €10! Natuurlijk kun je gelijk even voor jezelf inslaan, haha.

– (Proef)abonnement op haar favoriete tijdschrift
Leest ze graag tijdschriften? Voor veel tijdschriften kun je vrij goedkoop een proefabonnement van bijvoorbeeld 6 nummers nemen. Erg leuk om cadeau te doen en je kan de tijdschriften zelf ook lezen natuurlijk. Op deze website kun je goedkope proefabonnementen vinden!

– Doosje bonbons
Mocht je in geld- of tijdnood zitten, haal dan gewoon een doosje bonbons. Dat doe ik zelf meestal ook, haha. Maar zeg nu zelf, iedere vrouw wordt toch blij van chocola?

Zelf iets maken

Iets maken is natuurlijk een stuk persoonlijker en leuker dan iets kopen. Zelf vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, mits ik er de tijd voor heb, en bovendien is het vaak een stuk goedkoper om zelf iets te maken inplaats van iets te kopen. Hier vind je een aantal leuke dingen die je voor je moeder zou kunnen maken.


(bron)
– Taart
Als je een beetje creatief bent in de keuken is het leuk om een moederdagtaart te bakken. Een voordeel hiervan is dat je moeder waarschijnlijk nooit een hele taart in haar eentje opeet, dus dat jij ook een stukje kan pakken, haha. Ook leuk om te maken zijn cupcakes!

– Persoonlijke mok
Deze tip vond ik op Teskuh.nl; zelf een mok versieren met een lieve of inspirerende tekst. Klik hier voor haar artikel hierover!

– Telefoonhoesje met foto
Als je moeder een beetje hip is en net als jij verslaafd is aan haar smartphone is dit een leuke tip en helemaal niet moeilijk. Koop een transparant hoesje, print een leuke foto uit van jullie samen en knip deze op maat van het hoesje. Lijm de foto in het hoesje en that’s it! Voor een duidelijk artikel hier over, klik hier.

– Tegoedbon
Je kan zelf een tegoedbon maken, zet hier op wat je maar wilt! De bon kan bijvoorbeeld gelden voor een keertje samen lunchen op jouw kosten, maar ook voor huishoudelijke klusjes. Simpel en toch leuk!

Natuurlijk zijn dit slechts tips, je kent je moeder zelf het beste dus misschien heb je al iets gevonden wat perfect bij haar past of wat ze al een tijdje graag wil hebben. Zelf heb ik aan mijn moeder gevraagd wat ze wilde hebben maar ik wist niks, dus hou ik het waarschijnlijk bij een simpel doosje bonbons, haha. Sowieso hechten wij thuis niet zoveel waarde aan Moederdag. Maar voor jullie en je moeders alvast een fijne Moederdag toegewenst!

Wat gaan jullie je moeder geven met Moederdag?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Florien 10 mei 2013 at 15:31

    Leuke tips! Liefs

  • Reply Michaela 10 mei 2013 at 10:53

    Ik geef mijn moeder haar favoriete dagverzorging in een luxe geschenkset :) Wilt ze al een tijdje, dus dit komt goed van pas!

  • Reply Estrella 9 mei 2013 at 21:52

    Leuke ideetjes. Ik geef mijn moeder een handgemaakt notitieboekje (niet door mij gemaakt hoor) en ik ga met haar uit eten op moederdag.

  • Leave a Reply