Fashion, Lifestyle

Muntkettingen – mi moneda look a like


Muntkettingen zijn nog steeds helemaal hot, en ik ben er dan ook gek op. Omdat mijn studenten-salarisje het niet toelaat voor de dure versie te gaan, ging ik op zoek naar budget varianten. Geloof het of niet, maar de prachtige ketting die je hier ziet is erg betaalbaar! Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder!

018 Ketting met Munt Zilver Goud Anker Rose Zilver Ster
Een hele tijd geleden schreef ik dit artikel over look-a-likes van de geweldige muntkettingen van Mi Moneda. Blijkbaar was hier vraag naar, want dit is één van mijn best bekeken artikelen. De kettingen die ik liet zien waren echter wat lastig verkrijgbaar. Dat zal best een teleurstelling zijn geweest voor de mensen die ernaar zochten. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar betere alternatieven. Tijdens mijn zoektocht kwam ik terecht op de webshop Musthaves4you en ik was gelijk enthousiast!


Na lang twijfelen (want ze hebben ontzettend veel!) is dit de muntketting die ik heb uitgezocht. Er zitten twee munten aan en het feit dat goud, roségoud en zilver met elkaar gecombineerd zijn vind ik super tof. Zo kan ik hem bij elke outfit dragen. Ook merkte ik gelijk dat de kwaliteit erg goed was. Ze zijn dan wel betaalbaar, maar ze voelen totaal niet goedkoop aan. Ze zijn best wel zwaar en dat geeft toch wel een luxegevoel. Ook is alles mooi afgewerkt en vind ik dit ontzettend goede look-a-likes. Het verschil met de ‘echte’ variant is haast niet te zien!


De kettingen zijn lang, zoals je op de foto kan zien vallen ze net op mijn buik. Dat vind ik echt een ideale lengte! De tekst die in de randjes staat gegraveerd is trouwens ‘Paris, Milan, Amsterdam’. Een erg leuk detail!

De ketting die ik heb, is hier te koop voor een prijs van €17,95. Hij is er trouwens ook nog in andere kleurcombinaties!

Naast de ketting die ik heb, zijn er nog 60 andere kettingen met munt te koop. Hierboven zie je een greep uit het assortiment.
Van links naar rechts:
Muntketting parelmoer: €11,95.
Muntketting krokodillenprint: €16,95
Muntketting blokjes: €11,95

Het enige verschil met de meeste dure muntkettingen is dat je de munten niet kunt verwisselen. Je koopt dus de ketting inclusief de munt. Zelf zie ik dat totaal niet als een probleem, want ze hebben een enorm groot assortiment. Ze verkopen wel 60 verschillende muntkettingen! En omdat de prijzen zo laag zijn is het geen ramp om er meerdere aan te schaffen natuurlijk wink De prijzen liggen tussen de €7,95 en de €18,95 en er zijn zowel kettingen te koop met één munt als met twee munten.


Naast kettingen verkopen ze ook armbanden, oorbellen en ringen. Wanneer je een ketting wil bestellen, krijg je suggesties zien welke andere sieraden je erbij zou kunnen combineren. Dat vind ik erg leuk, zo kun je in één klap je set compleet maken. Zelf ontving ik deze roségouden oorbelletjes en ze matchen inderdaad perfect bij de ketting die ik heb. Ook over de oorbellen is mijn mening erg positief, de kwaliteit is goed en het er erg mooi afgewerkt. Als ik niet beter zou weten, zou ik denken dat ik met een designermerk te maken had. Maar ook deze oorbelletjes kosten slechts €11,95!

Alle sieraden uit dit artikel, en nog veel meer prachtige muntkettingen zijn te koop bij Musthaves4you. De prijzen zijn inclusief verzendkosten (!) en wanneer je vóór 15:00 uur bestelt heb je de producten de volgende dag al in huis!

Wat vinden jullie van deze mooie muntkettingen?

Update 16/12/2015: Nog meer betaalbare muntkettingen vind je hier!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Kayleigh 9 april 2014 at 23:44

  Ik vind de ketting erg gaaf!

 • Reply Kirsten 4 april 2014 at 13:13

  Die zijn echt heel tof ja!

 • Reply Nilou 4 april 2014 at 09:54

  Die oorbellen en die muntketting met de ster die vallen mij het meest op

 • Reply jana 3 april 2014 at 21:09

  Heel erg mooi :D x

 • Reply Manon 3 april 2014 at 18:59

  wat zijn ze leuk!

 • Reply pamela 3 april 2014 at 18:07

  zit er leuk uit, en ze zijn ook goed betaalbaar!

 • Reply Sanne 3 april 2014 at 09:01

  Leuk!!

 • Reply Mandy 3 april 2014 at 08:39

  Mooie ketting

 • Reply Bianca 3 april 2014 at 07:35

  Wat een mooie sierraden ik vind vooral die munt met die ster erg mooi x

 • Reply Svenja 3 april 2014 at 07:18

  Wat een leukerds <3 En ze zijn inderdaad erg betaalbaar!

 • Reply Eline | Just Little Things 3 april 2014 at 06:53

  Awh, wat een gave ketting!

 • Leave a Reply