Lifestyle

New in: Telefoonhoesje van Ebay

01
Mijn vorige telefoonhoesje was aan vervanging toe. Niet omdat ‘ie kapot was, maar gewoon omdat ik zin had in iets anders leuks! Kijk mee naar het mooie, en bovendien handige telefoonhoesje dat ik heb gekocht op Ebay.
02
Van simpel roze ging ik deze keer voor fleurige bloemetjes. Ik wilde een flipcase, eentje die je kunt openklappen dus, en ik moet zeggen dat ik daar heel wat eisen aan stelde. Zo wilde ik er per se eentje die niet te dik was, want dat ligt irritant in de hand. Daarbij lette ik er ook op dat je de telefoon er als het ware in vast klikt, zodat ‘ie er niet zomaar uit kan vallen.

03
Verder heeft het hoesje twee vakjes voor pasjes (al zitten er bij mij inmiddels nog meer in gepropt, haha). Ik had niet gedacht dat ik dit nog zou aandurven aangezien vorig jaar mijn iPhone, die in een soortgelijk hoesje zat, met pasjes en al gestolen is. Heel dramatisch om in een keer alles kwijt te zijn. Maar goed, dat alles bij elkaar zit is wel enorm handig. Denk aan inchecken in de bus: ik loop toch altijd met mijn telefoon in mijn hand om muziek te luisteren dus hoef ik nu niet meer in mijn tas te rommelen om die verdomde OV-kaart te vinden. Laat ik me voornemen om deze keer gewoon heel voorzichtig te zijn.

04
Bij de camera zit een gat, dus je hoeft je telefoon er niet uit te halen om foto’s te maken. Handig! Verder vind ik het bloemenprintje gewoon lekker vrolijk.

Het hoesje komt dus van Ebay en is hier te vinden voor omgerekend ongeveer €3,50. Zelf heb ik de Samsung Galaxy S4, maar dit hoesje is verkrijgbaar voor meerdere Samsung-modellen.

Hoewel ik voorheen uren Ebay kon afstruinen om leuke iPhone-hoesjes te vergelijken is dat met een Samsung wel wat minder want er is een stuk minder (leuke) keuze. Maar hé, mijn zoektocht is uiteindelijk geslaagd dus ik ben voorlopig weer voorzien!

Koop jij wel eens telefoonhoesjes op Ebay?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Idwerd 8 december 2014 at 23:37

  Leuk hoesje!

 • Reply Els 8 december 2014 at 20:52

  Wat een leuk hoesje! Super handig! Zoiets zoek ik ook voor mijn iPhone.

 • Reply Joanne 8 december 2014 at 19:59

  Heel leuk! En ook een fijn prijsje natuurlijk :)

 • Reply Manon 8 december 2014 at 16:55

  Wat een mooi fleurig hoesje!

 • Reply Sanae 8 december 2014 at 16:24

  Handig zo’n hoesje. Hij is ook super mooi. Thanks voor de tip ook, want ik zocht al een hele lange tijd zo’n hoesje, omdat ik mijn ov altijd kwijt raak. Ik kon alleen steeds niet een mooie vinden. Nu gaat het vast lukken haha!

 • Reply Sophie Hol 8 december 2014 at 14:06

  Leuk hoesje! Ik heb al heel vaak op het punt gestaan om iets te bestellen, maar durf het toch altijd niet. Stel je voor dat het niet binnenkomt, dan baal je!

  • Reply Mandy 8 december 2014 at 15:36

   Dat het niet binnenkomt heb ik nog nooit meegemaakt. Wel ooit dat het product kapot was, maar toen kreeg ik gratis een nieuwe! En via paypal kun je ook heel makkelijk je geld terugkrijgen mocht dat nodig zijn :)

 • Reply Esra 8 december 2014 at 13:43

  Leuk hoesje! X

 • Reply Svenja 8 december 2014 at 09:44

  Wat een ontzettend cute hoesje, love it <3

 • Leave a Reply